Hesabım
    Olivia Colman, Rowan Atkinson ve Sally Hawkins, ‘Wonka’nın Kadrosunda

    Filmin başrolünde Timothée Chalamet yer alıyor.

    Yıldız oyuncular Rowan AtkinsonOlivia Colman ve Sally Hawkins, dünyanın en ünlü çikolatacı ve şekerlemecisinin tatlı isteğini ilk kez nasıl elde ettiğini anlatacak olan yeni film “Wonka”nın leziz kadrosuna dahil oldu. Timothée Chalamet, Gene Wilder'ın ve Johnny Depp'in daha önce canlandırdığı karakterin gençliğini canlandıracak.

    Bu başlangıç ​​hikayesinin arkasında Warner Bros. yer alıyor. Rowan Atkinson en çok “Johnny English”, “Black Adder” ve “Mr. Bean” filmlerinde yer aldı. Colman, yakın zamanda “The Favourite”la Oscar kazandı ve “The Father” performansıyla aday oldu. Kraliçe II. Elizabeth'i “The Crown”da oynamasıyla da geçtiğimiz günlerde bir Emmy kazandı. Hawkins, “Blue Jasmine” ve “The Shape of Water” için Akademi Ödülü adaylığı kazandı.

    Diğer oyuncular arasında Tom Davis (“Paddington 2”, “King Gary”), Simon Farnaby (“Paddington” filmleri, “Rogue One: A Star Wars Story”), Rich Fulcher (“Marriage Story,” “Disenchantment”), Kobna Holdbrook-Smith (“Paddington 2”, “Zack Snyder's Justice League”, “Mary Poppins Returns”), Paterson Joseph (“Vigil”, “Noughts + Crosses”), Keegan-Michael Key (“The Balo”, “Schmigadoon”), Calah Lane (“The Day Shall Come”), Matt Lucas (“Paddington”, “Little Britain”) , Colin O'Brien (“The Mothership”), Natasha Rothwell (“White Lotus”), Rakhee Thakrar (“Sex Education”, “Four Wedding and a Funeral”) ve Ellie White (“The Other One”, “The Windsors”) yer alıyor.

    Çekimleri çarşamba günü Londra'da başlayacak olan filmin yönetmenliğini daha önce Paddington'ı çeken Paul King üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top