Hesabım
    Korku Drama "Wolf"tan İlk Teaser Yayında

    İddialı filmden ilk video yayınlandı!

    Focus Features, “Nocturnal” film yapımcısı Nathalie Biancheri'nin merak uyandıran korku drama çalışması “Wolf”un resmi ilk fragmanını yayınladı. İnsan vücuduna hapsolmuş bir kurt olduğuna inanan bir adam hakkındaki film, bu ayın başlarında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi. Eleştirmenler, “tür disforisi”nin benzersiz bir örneği olduğunu ve yükselen yıldızlar George MacKay ve Lily-Rose Depp'in göze çarpan performanslar sergilediklerini söyledi.

    Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders adıyla bilinen ve şu an çoğunluk tarafından tanınmasa da konuşulan tür disforisi, bireylerin yanlış türün vücudunda doğduklarına inandıkları bir bozukluğa uygulanan genel bir terim. Kariyerine belgesel yapımcısı olarak başlayan Biancheri, gerçek dünyadaki etkileri nedeniyle sıra dışı konuyu inceledi ve hakkında bir film yapmaya karar verdi.

    Filmin son TIFF galasından önce IndieWire'a yaptığı açıklamada yönetmen, "İlginç bulduğum entelektüel, duygusal yönü alacağım ve farklı bir cilde ait olduğunuzu hissetmek ne anlama geliyor? bunu anlatmaya çalışacağım. Açıkçası çok güncel ve korkunç kelimeyi kullanmak, keşfetmek için evrensel bir duygu. Ve bence bir dereceye kadar her birimiz bunu farklı nedenlerle hissediyoruz.”  dedi.

    MacKay, “1917” ve “Captain Fantastic” gibi övülen filmlerde göze çarpan rollerle kısa kariyerinde şimdiden etkileyici bir rota çizdi. Böyle etkileyici bir performansla, “Wolf” onu kesinlikle yeni ve sıra dışı oyuncular alanına sokacak. MacKay, karaktere girebilmek için karantinanın ilk günlerini evinin etrafında bir kurt gibi sürünerek geçirdiğini söyledi. Focus Features, 3 Aralık'ta sinemalarda “Wolf”u ​​vizyona sokacak

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top