Hesabım
    Zeki Demirkubuz'un Yeni Filmi "Hayat"ın Çekimleri Başladı

    Müjdeyi, Zeki Demirkubuz Twitter hesabından verdi.

    Son olarak 2016 yılında Kor filmini çeken, ülkenin en önemli yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz, yeni filminin çekimlerine başladı ve müjdeli haberi kişisel Twitter hesabından duyurdu. "Hayat" adını verdiği yeni filmin çekimleri Sinop'ta başladı ve başrollerde Miray Daner ve Burak Dakak yer alacak. İlk görsel, Demirkubuz'un paylaşımında yer aldı.

    Kader, Masumiyet, Yeraltı, C Blok, İtiraf ve Bekleme Odası gibi filmlere imza atan, sinemamızın en önemli yönetmenlerinden biri olarak gösterilen Zeki Demirkubuz, başrol oyuncularının olduğu bir fotoğraf paylaştı ve not olarak "'Hayat' Sinop'ta başladı." yazdı. Muhtemelen 2022 yılında izleyebileceğimiz film, Demirkubuz'un 6 yıl sonra geri dönmesi anlamına geliyor.

    Burak Dakak, yakın zamanda rol aldığı Çukur diziyle çıkış yakaladı ve büyük beğeni topladı. Miray Daner ise Vatanım Sensin'le ün yakaladı ve son olarak Saygı dizisiyle karşımıza çıktı. Senaryo detayları henüz net değil. Çekimler ise bu yıl içerisinde bitecek ve gösterim tarihi muhtemelen 2022 yılı için belirlenecek. Elbette, film birkaç festivali dolaşıp vizyona girebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top