Hesabım
    ‘Bridgerton’ Yıldızı Regé-Jean Page, "The Saint"in Yeniden Çevriminin Kadrosunda

    Yıldız oyuncu kariyerine sinemayla devam ediyor

    Netflix'te tarih yazan Bridgerton'ın ikinci sezonu için geri dönmeyeceği haberlerinin ardından Regé-Jean Page, Netflix dizisindeki çıkış zamanından bu yana ilk büyük başrolünü bulmuş görünüyor. Deadline'ın haberine göre Page, Paramoun Pictures'ın 90'ların sevilen aksiyonu The Saint'in yeniden çevriminde başrol oynayacak. 

    Lorenzo DiBonaventura, Brad Krevoy ve Mark Vahradian'ın yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu, Kwame Kwei-Armah yazacak. Paramount'un Val Kilmer'ın oynadığı 1997 yapımı filmin yapımcılığını yapan merhum Robert Evans da yapımcı kredisi alacak. Kısmen Leslie Charteris'in 1920'lerin kitap serisine ve ardından Roger Moore'un oynadığı 1960'ların İngiltere TV dizisine dayanan The Saint, daha çok The Saint olarak bilinen, Robin Hood benzeri bir suçlu ve kiralık hırsız olarak dünyayı dolaşan Simon Templar'ı takip ediyor. Bu versiyonun olay örgüsü ayrıntıları gizli tutulurken, bilgisi olan kaynaklar tamamen yeni bir uyarlama olacağını bildiriyor.

    Şu anda Paramount TV Studios'un The Godfather'ı anlatan The Offer dizisinin yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını üstlenen Dexter Fletcher'ın, The Saint'in bu yeni versiyonunu yönetip yönetemeyeceği geliştirmenin bu aşamasında belirsizliğini koruyor. Bridgerton'daki çıkış rolünün ardından bir süredir Page, üst sıralarda yer alıyor ve hatta yakın zamanda isimsiz Dungeons and Dragons filminde Chris Pine'la birlikte rol alıacak. Shondaland dizisinden ayrıldıktan sonra, o ve yöneticiler, Page için doğru projeyi bulmak adına hızla harekete geçti ve The Saint, listenin en üst sırasına yükseldi.

    Page'e drama dizisi dalında Emmy'de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandıran Bridgerton'ın yanı sıra, yakın zamanda Ryan Gosling ve Chris Evans'ın karşısında Netflix filmi The Gray Man'in prodüksiyonunu tamamladı. Bilindiği üzere, Page, çok sevilen ve izlenme rekorları kıran Bridgerton dizisinin ikinci sezonunda yer almayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top