Hesabım
    Sean Baker Filmi "Red Rocket"tan Fragman

    Kara komedi filminden ilk fragman yayında!

    A24 tarafından bugün yayınlanan Red Rocket'ın ilk resmi fragmanında Simon Rex, "Şu anda mümkün olan her seviyede olduğu gibi oyunumun zirvesindeyim" diyor. "Dostum, becerim ve yeteneğimle, yapabileceklerimi inkar edemezsin. Evren benim tarafımda." diye ekliyor. Ünlü yazar-yönetmen Sean Baker'ın (The Florida Project, Tangerine) imzasını taşıyan kara komedide, Rex, kimse onu geri istememesine rağmen, Teksas'taki küçük memleketine dönen tükenmiş bir porno yıldızı olan Mikey Saber'ı canlandırıyor.

    Fragmanda Mikey'nin iş aradığını, eski dostlar ve düşmanlarla yeniden bağlantı kurduğunu ve çörek dükkanı çalışanı Strawberry (Suzanna Son) ile bir ilişki kurduğunu görüyoruz. Red Rocket, Willem Dafoe'ye En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında üçüncü Oscar adaylığını kazandıran 2017 filmi The Florida Project'ten sonraki Baker - A24 ortaklığının yeni meyvesi olarak geliyor.

    Baker, senaryoyu uzun süredir birlikte çalıştığı Chris Bergoch ile kaleme aldı ve filmin yapımcılığını Samantha Quan, Alex Saks, Alex Coco ve Shih-Ching Tsou ile birlikte yaptı. Filmin kadrosunda ayrıca Bree Elrod, Brenda Deiss, Ethan Darbone, Brittney Rodriguez ve Judy Hill yer alıyor. Red Rocket, dünya prömiyerini Cannes'da yaptı ve ardından Deauville'de hem Eleştirmenler Ödülü hem de Jüri Ödülü'nü kazandı. Filmin vizyon tarihi 3 Aralık olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top