Hesabım
    "The Last Duel" Klibinde Gladyatör'den İzler Var!

    Jodie Comer, Matt Damon, Ben Affleck ve Adam Driver, The Last Duel klibinde.

    Ridley Scott'ın bu yıl gösterime girmeyi bekleyen ikinci filmi The Last Duel'dan yepyeni bir klip paylaşıldı. Yıldız oyuncu kadrolu The Last Duel'ın klibinde Matt Damon'ın canlandırdığı Jean de Carrouges'in eşine Jacques Le Gris'nin tecavüz ettiği iddiası üzerine ikilinin düello etme sahnesine hazırlık yapıldığını görüyoruz.

    Eric Jager'ın The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France isimli romanından uyarlanarak filme aktarılan The Last Duel'ın senaryosunda Matt Damon'ın imzası bulunuyor. Ayrıca Nicole Holofcener ve Ben Affleck, senaryoya eşlik ediyor. Klipte görüldüğü üzere Ridley Scott'ın yıllar önce izleyici karşısına çıkardığı Gladyatör filminden esintiler The Last Duel'da bulunuyor.

    20th Century imzasıyla hayata geçirilen The Last Duel'ın konusu ise şöyle: Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.

    The Last Duel'ın oyuncu kadrosunda Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver ve Jodie Comer bulunuyor. Film, 15 Ekim tarihinde sinemalardaki yerini alacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top