Hesabım
    Colin Firth'lü Operation Mincemeat'ten Fragman

    John Madden, altı yıl sonra yönetmen koltuğunda!

    Oscar Ödülü sahibi Colin Firth ve Matthew Macfadyen’in başrollerini paylaştığı, 2. Dünya Savaşı hikayesi barındıran Operation Mincemeat filminin fragmanı yayında. Filmin yönetmen koltuğunda ise altı yıl aradan sonra film çeken, Oscar adayı yönetmen John Madden oturuyor. Film, 7 Ocak 2022 tarihinde İngiltere'de vizyona girecek. 

    Hakları aynı zamanda Netflix'te yer alan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Kelly Macdonald, Jason Isaacs, Johnny FlynnSimon Russell Beale ve Mark Gatiss yer alıyor. Yönetmen John Madden, daha önce Shakespeare in Love, Proof, Miss Sloane gibi filmlere imza atmış ve bir Oscar adaylığı elde etmeyi başarmıştı. 

    Filmin resmi özetine göre; 1943 yılında yaşanan hikayede Hitler’in Avrupa işgalini bitirmek isteyen Müttefikler, Sicilya’ya bir saldırı planlar ama bu büyük işgalden ve bir katliamdan insanları kurtarmak zor gözükmektedir. Bu durumda, savaşın en yaratıcı stratejilerinden birini hayata geçirmek için Ewen Montagu (Colin Firth) ve Charles Cholmondeley (Matthew Macfadyen) isimli iki istihbarat görevlisi işe koyulur. Üstelik bu stratejinin merkezinde ölü bir gizli ajan vardır.

    Filmin senaryosu Michelle Ashford tarafından Ben Macintyre’ın romanından uyarlandı. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi yok. Netflix'in filmi hangi tarihte, hangi ülkelerde göstereceği de henüz açıklanmadı. 

    TRANSLATE with x

    English

    ArabicHebrewPolish
    BulgarianHindiPortuguese
    CatalanHmong DawRomanian
    Chinese SimplifiedHungarianRussian
    Chinese TraditionalIndonesianSlovak
    CzechItalianSlovenian
    DanishJapaneseSpanish
    DutchKlingonSwedish
    EnglishKoreanThai
    EstonianLatvianTurkish
    FinnishLithuanianUkrainian
    FrenchMalayUrdu
    GermanMalteseVietnamese
    GreekNorwegianWelsh
    Haitian CreolePersian

    TRANSLATE with

    COPY THE URL BELOW

    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE

    ">

    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal

    Back

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top