Hesabım
    Daniel Craig'in İsmi "Walk of Fame'de!

    James Bond filmlerinin yıldızı, Hollywood Yıldızlar Kaldırımı'na eklendi

    Daniel Craig, son James Bond filminin lansman haftasını, Kaliforniya'daki Hollywood Walk of Fame'de bir yıldızla onurlandırılan 2.704. ünlü olarak tamamladı. Kurgusal İngiliz casusunun kod numarasının onuruna 7007 Hollywood Bulvarı'nın dışında açıldı. Sadece birkaç metre ötede başka bir Bond olan yıldız oyuncu Sir Roger Moore'un ismi var.

    2006'dan beri 007'yi oynayan Craig, Bond yapımcıları Michael G Wilson ve Barbara Broccoli ile birlikte en son Bond filmi No Time To Die'da birlikte rol aldığı Rami Malek tarafından tanıtıldı. Craig, yıldızı açıklanmadan önce şunları söyledi: "Michael Wilson ve Barbara Broccoli'ye kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim, sen olmasaydın bugün burada olmazdım. Rami'ye de bu güzel sözleri için teşekkür ederim. Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama Hollywood'un her yerinde dolaşmak mutlak bir onurdur." dedi.

    No Time To Die, Koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihini birkaç kez erteledikten sonra nihayet gösterime girdi ve övgüler topladı. Film, Birleşik Krallık'taki herhangi bir Bond filminin açılış hafta sonunun en yüksek hasılatını elde etti. No Time To Die, ABD'de bugün ( 8 Ekim) vizyona giriyor. Craig, "Mutluluk, tuttuğumuz şirketle ölçülüyorsa, o zaman tüm bu efsanelerle çevrili bu kaldırımda olmak beni çok, çok, çok mutlu bir adam yapıyor. O yüzden çok teşekkür ederim." dedi.

    Bohemian Rhapsody filminde şarkıcı Freddy Mercury'yi canlandırdığı rolüyle Oscar kazanan Malek, Bond'un maceralarının son bölümünde süper kötü adam Safin'i oynuyor. Törende konuşan oyuncu, Craig'i bir aktör ve meslektaşı olarak övdü. Malek, "Hepimiz onun mükemmel bir aktör olduğunu biliyoruz, kendini adamış, bir eli arkasında bağlı ve diğerinde bir Negroni tutarak kendi dublörlerini bile halledebilir." dedi. Craig ayrıca Walk of Fame'de Bond aktörleri Pierce BrosnanDavid Niven ve Barry Nelson'a katılmış oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top