Hesabım
    James Bond Filmi "No Time To Die"dan Yeni Fragman

    Birçok ertelemeden sonra filme kavuşmaya çok yakınız!

    1 Ekim'de gösterime girecek olan No Time To Die'ın son fragmanı, filmin James Bond'un kızını tanıtacağı söylentisini destekledi. 25. James Bond filmi aynı zamanda Daniel Craig'in beşinci ve 007 olarak görüldüğü son filmi olacak. Haziran 2020'de, No Time To Die'da Bond'un kızının yer aldığı, ailesi olmayan bir karakter için dikkate değer bir gelişme olarak yorumlandı ve büyük merak uyandırdı. Bond'un gerçekten bir çocuğu varsa muhtemelen Léa Seydoux'nun canlandırdığı Madeleine Swann'dan.

    No Time To Die'ın yeni fragmanında Safin (Rami Malek) James Bond'a, "Becerileriniz vücudunuzla birlikte ölür ve hayat tamamen geride bir şeyler bırakmakla ilgilidir, değil mi?" diyor. Özellikle, No Time To Die fragmanı Craig'in karakterinin ölümüne güçlü bir şekilde atıfta bulunduğundan Bond'un kızının varlığına işaret ediyor olabilir. Bond'un geride bir miras bırakmak istemesi fikri, serinin devamındaki Bond tercihini de etkileyebilir. Bunu zaman gösterecek.

    No Time To Die, Bond'un kendi eskimişliğine baktığını gören bir film olacak. Emekliliğinden sonra, gruba dönüşü, yeni bir 007 (Lashana Lynch tarafından oynanan) ile yüz yüze geldiğini ve onunla çalıştığını görüyor. Bond, beş yıl uzakta kaldı ama zaman durmadı ve MI6 ile devam etti. Bond'a bir kız evlat vermek, Craig dönemini kanonun bir parçası olarak tutmak için ve karaktere savaşması (ve muhtemelen ölmesi) için gerçek bir somut miras veriyor.

    Bu film, her iki şekilde de Craig'in James Bond hikayesinin sonunu temsil ettiğinden, ona bir kız çocuğu vermek çok mantıklı olacaktır. Daha önce ilk emekliliğinde neredeyse öğrendiği bir şey olan 007 olmaktan daha fazlası olduğunu doğrulamanın bir yolunu bulmuş olacak. Bir çocuk Bond'a görevinin ötesinde gerçek bir amaç duygusu sunabilir. Bond, dünyayı kurtarmak için Safin'e karşı çıkacak, ancak, No Time To Die fragmanı, aynı zamanda mirası ve ailesi için bir savaş olacağını ima ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top