Hesabım
    Netflix'in Stop-Motion Filmi "Robin Robin"den Türkçe Dublajlı Fragman

    Netflix'ten çocuklara özel kısa film!

    Netflix, İngiliz stop-motion uzmanları Aardman Animations'tan gelen ve kısa metrajlı film olan Robin Robin'in Türkçe dublajlı fragmanını yayınladı. Dan Ojari ve Mikey Please tarafından yönetilen Robin Robin, bir fare ailesi tarafından yetiştirilen bir kızılgerdan hakkında. Ancak Robin, sandığı gibi bir fare olmadığını anladığında, gerçekte kim olduğunu kanıtlamak için yola koyulur.

    Fragman, tatil temalı filmin tonuna sahip, senaryoyu Noel zamanı etrafında çerçeveliyor ve aile olmakla, kendini keşfetme temalarını kucaklıyor. Robin Robin, orijinal kadroda Bronte Carmichael, Adeel Akhtar, Richard E. Grant ve Gillian Anderson'ın seslerini sunuyor. Fragman ayrıca, Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit ve Chicken Run gibi filmlerin arkasındaki stüdyo olan Aardman'ın bildiği zanaatkar animasyon stilini gururla sergiliyor.

    Robin Robin, Ojari, Please ve Sam Morrison tarafından yazıldı. Filmin yapımcılığı Helen Argo, müzikleri ve şarkıları The Bookshop Band'e ait. Sarah Cox baş yapımcı olarak görev yapıyor. Carmichael, "tam bir kuş ve tam bir fare değil, kararsızlıkla dolu" olarak tanımlanan Robin'i seslendiriyor. Akhtar, biri evlat edinilmiş bir kuş olan beş çocuklu bir aileyi tek başına yetiştiren şefkatli ama temkinli bir ruh olan Dad Mouse'u seslendiriyor. Grant, Robin'i kanatları altına alan Magpie'yi, Anderson ise hikayenin kötüsü Cat'i seslendiriyor.

    Netflix, The Willoughbys ve Over the Moon gibi filmlerle animasyon dünyasına giriş yapıyor. Sırada Richard Linklater (Apollo 10 ½: A Space Age Childhood) ve Guillermo del Toro (Pinokyo) gibi yönetmenlerin yeni animasyon filmleri var. Robin Robin, 24 Kasım'da Netflix'e geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top