Hesabım
    Jennifer Lawrence'lı Komedi ‘No Hard Feelings’ten Son Detaylar

    Filmin hakları Sony'nin oldu!

    Getty Images

    Rekabetçi bir ortamın sonunda Sony, Oscar ödüllü Jennifer Lawrence'ın yer aldığı komedi filminin haklarını satın aldı. Stüdyo, Lawrence'ın başrolde olacağı ve The Office'in senaristliğini ve yapımcılığını üstlenen Gene Stupnitsky'nin yöneteceği, çağı yakalayan ve hikayede dramatik bir yanı da olan No Hard Feelings'i satın aldı.

    İlk uzun metrajlı film yönetmenliğini 2019 yılındaki şehvetli komedi Good Boys ile yapan Stupnitsky, senaryoyu John Phillips ile birlikte yazacak. Hikaye, New York'un Montauk mezrasında geçiyor ve Tom Cruise'un 1983 filmi Risky Business'ı ve Cameron Diaz'ın ağzı bozuk bir eğitmeni canlandırdığı yakın tarihli Bad Teacher'ı ile benzerlikler barındırıyor. Bad Teacher, Stupnitsky ve sık sık işbirlikçisi olan Lee Eisenberg tarafından ortaklaşa yazıdı

    Proje, birkaç hafta önce konuşuldu ve hemen teklif savaşlarını başlattı. Fiyat etiketi bir şok dalgası yarattı. Çünkü, Lawrence 25 milyon dolarlık bir maaş beklentisindeydi. Apple ve Netflix'in, yıldız odaklı filmlere ciddi paralar verdiği düşünüldüğünde Sony'nin galibiyeti şaşırtıcı geldi ama Sony, gösterim hakları için bu şirketlerden biriyle anlaşabilir. 

    Sony, özellikle Feelings ile ilgilendi ve kaynaklar, üst düzey yöneticilerin geçen hafta Lawrence'ı ikna etmek için New York'a uçtuğunu söylüyor. Anlaşma için son fiyat etiketinin ne olduğu belli değil ama görünüşe göre Lawrence ve şirket, önümüzdeki yaz Montauk'ta çekim yaparken önemli bir kazancı elde etmiş durumda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top