Hesabım
    Jeremy Irons’lı ‘Munich: The Edge of War’, Netflix'le Geliyor!

    Filmin prömiyer tarihi belli oldu

    Gelecek vadeden aktör George MacKay'i biraz daha ön planda görmek istiyorsanız, yaklaşmakta olan savaş draması Munich: The Edge of War sizin için olabilir. Netflix, Robert Harris'in ünlü 2017 romanı Munich'ten uyarlanan filmin 21 Ocak 2022'de platforma çıkmadan önce, ocak ayında sınırlı bir salon gösterimine sahip olacağını açıkladı.

    İngiliz-Alman ortak yapımı film, bir İngiliz memurunun (MacKay) ve bir Alman diplomatın (Jannis Niewöhner) bir konferansa gitmekte olduğu bir hikayeyi anlatıyor. İşler yeterince normal başlasa da, iki adam ufukta daha derin bir şeyin olduğundan şüphelenmeye başlar. Jeremy Irons filmde eski Başbakan Neville Chamberlain'ı canlandırıyor.

    Daha önce The Crown'un bölümlerini yöneten Christian Schwochow, filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Yapımcılığı yine Andrew Eaton tarafından yapılmakta olan uyarlamanın senaryosunu Hollow Crown yazarı Ben Power yazdı. Filmin dünya prömiyeri 13 Ekim'de 65. geleneksel BFI Londra Film Festivali'nde yapıldı. Munich: The Edge of War, Ocak 2022'de belirli sinemalarda gösterime girecek. Bu sınırlı sinema gösteriminin ardından film, 21 Ocak'ta Netflix'te yayınlanmaya hazır olacak.

    Resmi özete göre; "1938 Sonbaharı ve Avrupa savaşın eşiğinde. Adolf Hitler, Çekoslovakya'yı işgal etmeye hazırlanıyor ve Neville Chamberlain'in hükümeti umutsuzca barışçıl bir çözüm arıyor. Basınç artışıyla birlikte, İngiliz memur Hugh Legat ve Alman diplomat Paul von Hartmann, acil durum konferansı için Münih'e gidiyor. Müzakereler başladığında, iki eski dost kendilerini bir siyasi hileler ağının ve çok gerçek bir tehlikenin ortasında bulurlar. Tüm dünya izlerken, savaş önlenebilir mi? Eğer öyleyse, ne pahasına?"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top