Hesabım
    Dolph Lundgren, "Aquaman and The Lost Kingdom" Setinde!

    Aquaman 2'den Kral Nereus'lu bir set fotoğrafı paylaşıldı.

    James Wan'in yönetmen koltuğuna oturduğu devam filmi Aquaman and The Lost Kingdom'ın çekimlerinden yeni bir görsel paylaşıldı. Yıldız oyuncu Dolph Lundgren, Kral Nereus olmadan önceki sualtı kostüm ve saçıyla birlikte sosyal medyada bir paylaşımda bulundu. Kral Nereus'un Mera'nın babası olduğu bilinenler arasında yer alıyor.

    Aquaman'in yanı sıra Masters of The Universe'ün He-Man'i, Rocky'nin Ivan Drago'su, The Punisher'ın Frank Castle'ı olmasıyla tanınan usta oyuncu Dolph Lundgren, Aquaman and The Lost Kingdom'ın çekimlerinden bir görsel paylaştı. Görselde Lundgren'in karavanında sualtı kostüm ve makyajıyla birlikte poz verdiği görülüyor. Xebel'in kralı olduğu bilinen Nereus, Orm'un ordusuna katılmış ve dünyaya savaş açma kararı almıştı.

    Aquaman and The Lost Kingdom, Atlantis halkının harabeye dönen kentlerinin bir sualtı yaşam yerine dönüşmesinin tarihini anlatacak. Filmde Dolph Lundgren'in yanı sıra Patrick Wilson'ı da bir kez daha göreceğiz. Wilson'ın karakteri olan Ocean Master, evrene dönüş yapan tek kötü olmayacak. Yahya Abdul Mateen II'nun canlandırdığı Black Manta'yı daha fazla göreceğiz.

    Jason Momoa'nın yıldızı olduğu Aquaman and The Lost Kingdom'ın oyuncu kadrosunda Temuera Morrison'ı Aquaman'in babası olarak, Amber Heard'ü Mera olarak,  Pilou Asbæk ise açıklanmayan bir rolle izleme şansı yakalayacağız. James Wan, Aquaman and The Last Kingdom'ı David Leslie Johnson-McGoldrick'in kaleme aldığı senaryo üzerinden hayata geçirecek.

    Aquaman and The Lost Kingdom'ın vizyon tarihi ise 16 Aralık 2022.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top