Hesabım
    "The Batman"den Heyecan Verici Fragman!

    The Batman'den ilk uzun fragman yayında!

    DC Fandome sanal hayran etkinliği sırasında yayınlanan, Robert Pattinson'ın oynadığı “The Batman”in ilk tam fragmanı, Christopher Nolan'ınkiyle karşılaştırıldığında bile, Caped Crusader için şimdiye kadarki en karanlık ve en şiddetli Batman olacak izlenimi veriyor. Pattinson'ın Batman'i, yağmur ve kasvetle dolu bir Gotham Şehri'nde, kostümlü bir kanunsuz olarak saltanatının sadece bir yılında, düşmanlarına geçmiş Batman filmlerinin asla ulaşamadığı içgüdüsel, vahşi bir gaddarlıkla saldırır. 

    Fragman, Riddler'ın tutuklanmasıyla açılıyor, ancak, rolün Paul Dano tarafından oynandığını bilmemize rağmen, yönetmen Matt Reeves karakterin yüzünü video boyunca gizli tutuyor. Geçen yılki DC Fandome'da yayınlanan teaser gibi, bu fragman da sadece “The Batman”in altında yatan hikayeye işaret ediyor, ancak, Dano'nun Riddler'ı, kurbanlarıyla şifreli ipuçları bırakan bir seri katil ve bir ana düşman olarak karşımıza çıkıyor.

    Fragman diğer iki ana karaktere ise daha kapsamlı bir ilk bakış sunuyor. Bunlardan ilki, çizgi roman formuna sadık kalan, bir dizi peruk içinde açık bir şekilde saklanma tutkusu olan ve Batman'in arkasındaki adamı merak eden Kedi Kadın rolündeki Zoe Kravitz. Karakter, 1992 yapımı “Batman Returns” filminde Michelle Pfeiffer ve 2012 yapımı “The Dark Knight Rises” filminde Anne Hathaway tarafından ekranda unutulmaz bir şekilde canlandırıldı. 

    Bir diğer karakter Penguen, bir Batman filminde en son göründüğünde, Danny DeVito tarafından “Batman Returns” filminde şekli bozulmuş bir adam olarak oynandı. Colin Farrell ise burada, Oswald “Oz” Cobblepot, yani Penguen olarak tamamen tanınmaz halde. Farrell, filmde sadece "beş veya altı" sahnede olduğunu söyledi, ancak, bu fragmanın her yerinde, görünüşünü neredeyse tamamen yok eden bir dönüşüm sergiliyor.

    Andy Serkis'e, Bruce Wayne'in kendisinden önceki birçok Alfred gibi, göreve geldiğinde tanıdık bir melodi söyleyen sadık uşağı Alfred Pennyworth olarak ilk bakışımızı da alıyoruz. Alfred, Bruce'a, "Bu devam ederse, elinizde hiçbir şey kalmayana kadar çok vakit geçmez." diyor. The Batman, 4 Mart 2022 tarihinde vizyonda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top