Hesabım
    Marvel Filmlerinin Vizyon Tarihleri Ertelendi!

    Disney, birçok filminin vizyon tarihini değiştirme kararı aldı.

    Disney, birçok gelecek Marvel filminin vizyon tarihlerini erteleme kararı aldı. Bu durum, Disney'in biraz daha zamana ihtiyacı olmasına bağlanıyor. Vizyon tarihi ertelenen yapımlar arasında Thor: Love and Thunder, Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Black Panther: Wakanda Forever, The Marvels, Ant-Man and The Wasp: Quantumania bulunuyor. Ayrıca Indiana Jones 5'in de tarihinin değiştirildiği açıklandı.

    Disney'in vizyon takvimine göre filmlerin yeni tarihleri şöyle:

    Eternals ve Spider-Man: No Way Home filmleri şu an için vizyon tarihlerini koruyor. Eternals, 5 Kasım'da; Spider-Man: No Way Home ise 17 Aralık'ta sinemalardaki yerini alacak. Disney bu sırada yeni filmlerinin tanıtımları için çalışmalara devam edecek.

    Marvel'a ait diziler, Disney+'ta yerini almaya hazırlanıyor. Loki, WandaVision ve The Falcon and The Winter SoldierMarvel's What If...? dizileri platformda izleyici karşısına çıkmıştı. Sırada ise Hawkeye, Moon Knight, She-HulkMs. Marvel gibi diziler bulunuyor. Hawkeye, 21 Kasım 2021'de Disney+'taki yayın hayatına haftalık olarak başlayacak.

    Marvel'ın son olarak Black Widow ve Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings vizyona girmişti. Özellikle Shang-Chi, izleyicilerin beğenisini topladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top