Hesabım
    Black Manta, "Aquaman and The Lost Kingdom" Setinde!

    Yahya Abdul Mateen-II'nun Black Manta kostümü yayınlandı.

    Aquaman and The Lost Kingdom'ın yönetmen koltuğuna oturan James Wan, filmden yeni bir set karesi paylaştı. Yahya Abdul Mateen II'nun canlandırdığı Black Manta'yı ve kostümünü yeni görsellerde yakından görme şansı yakalıyoruz. Aquaman 2'nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

    James Wan'in paylaştığı görsellerden biri, Black Manta'ya ait. Diğer görsellerde ise Black Manta'nın kostümünü ve Aquaman'in dünyasından parçaları görüyoruz. Bu görsellerde denizaltı benzeri bir seti gözlemliyoruz. Yahya Abdul Mateen II'nun canlandırdığı Black Manta, Aquaman filminde ilk kez karşımıza çıkmıştı. Aquaman and The Lost Kingdom ile birlikte Black Manta'nın rolünün artırılacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    David Kane, yani Black Manta'nın babası bir korsandır ve ilk filmde, babasının öldürülmesine tanık oluruz. David, babasının intikamını almaya yemin eder. James Wan, Black Manta'yı paylaşırken şu sözlere yer verdi: "Yetenekli oyuncu Yahya Abdul Mateen II'nun canlandırdığı Black Manta ve çizgi roman Silver Age'den estetik ilhamını alan gemisi. Prodüksiyon tasarımının ayrıntılarının hazırlanması için aylar harcandı."

    Jason Momoa'nın yıldızı olduğu Aquaman and The Lost Kingdom'ın oyuncu kadrosunda Yahya Abdul Mateen II'nun yanı sıra Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Amber Heard Pilou Asbæk yer alacak. James Wan, Aquaman and The Last Kingdom'ı David Leslie Johnson-McGoldrick'in kaleme aldığı senaryo üzerinden hayata geçirecek.

    Aquaman and The Lost Kingdom, 16 Aralık 2022'de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top