Hesabım
    Aaron Sorkin İmzalı "Being the Ricardos"tan Fragman!

    Oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü yıldızlar var!

    Amazon Studios, Oscar Ödülü sahibi Aaron Sorkin'in yönettiği ve başrollerini Nicole Kidman'la Javier Bardem'in paylaştığı “Being the Ricardos”un fragmanını yayınladı. Film, sırasıyla Kidman ve Bardem'in canlandırdığı Hollywood çifti Lucille Ball ve Desi Arnaz'ı, “I Love Lucy” setindeki bir yapım haftasında izliyor.

    İkili, hem kariyerlerini, hem de evliliklerini sona erdirebilecek zorluklarla karşı karşıya. Fragmanda, Ball'un ikonik üzüm ezme sahnesinin yeniden yaratılmasıyla gelen Kidman'a ilk net bakış ve çiftin fırtınalı yaşamına dair ipuçları gösteriliyor. Sorkin, senaryoyu yazdı ve filmi Amazon Studios ve Escape Artists için yönetti. Escape Artists'ten Todd BlackJason Blumenthal ve Steve Tisch yapımcı olarak görev yapıyorlar.

    Escape Artists'ten Jenna Block ve David Bloomfield, Stuart Besser, Lucie Arnaz, Desi Arnaz Jr. ve Lauren Lohman ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Kidman, yakında verdiği bir röportajda “I Love Lucy”nin yeniden yapım olmayacağını, bunun yerine dizi temalarını ele alacağını belirtti. Kidman; “Lucille Ball ile ilgili garip olan şey, herkesin 'I Love Lucy' şovunu yeniden yaptığımızı düşünmesi ama öyle değil.” dedi. 

    Lucy ve Desi, özellikleri ilişkileri ve evlilikleri hakkında derin bir şekilde filmde irdeleniyor. "Being the Ricardos", Desi'nin Kübalı olduğu için ayrımcılığa maruz kalması ve Lucille'in şovda kalması için mücadele etmesiyle birlikte, çiftin yüzleşmek zorunda olduğu ırksal engellerde de geziniyor. Fragmana göre film, 10 Aralık'ta salonlarda, 21 Aralık'ta Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top