Hesabım
    Lucas Bravo, Julia Roberts ve George Clooney'li ‘Ticket To Paradise’ın Kadrosunda

    Romantik komedi filminden son detaylar

    Son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan, Netflix yapımı Emily in Paris'in başrol oyuncularından Lucas Bravo, Ol Parker'ın (Mamma Mia!, Here We Go Again) yöneteceği Universal Pictures romantik komedisi Ticket To Paradise'ta adı daha önce duyurulan Oscar ödüllü oyuncular Julia RobertsGeorge Clooney ve Kaitlyn Dever'a katıldı. 

    Komedide, birkaç eski sevgili kendilerini ortak bir görevde bulurlar: Aşık olan kızlarının bir zamanlar yaptıkları aynı hatayı yapmalarına engel olmak. Parker, senaryoyu Daniel Pipski ile birlikte yazdı. Bravo, kısa süre önce, Maria Bakalova'nın karşısında rol aldığı romantik bir komedi olan Dean Craig'in The Honeymoon'unun çekimlerini tamamladı. Daha sonra Anthony Fabian'ın Mrs. Harris Goes To Paris'inde görülecek.

    Working Title ortakları Tim Bevan ve Eric Fellner, Sarah Harvey ve Deborah Balderstone ile birlikte yapımcılık yapacak ve Smokehouse Pictures ortakları Clooney ve Grant Heslov, Red Om Films'den Roberts, Lisa Gillan ve Marisa Yeres Gill'le birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Prodüksiyondan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Erik Baiers ve Başkan Yardımcısı Lexi Barta, projeyi Universal adına denetleyecek. Film 21 Ekim 2022'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top