Hesabım
    George Clooney İmzalı "The Tender Bar"dan Fragman

    Başrolde, ödül sezonu için adı geçen Ben Affleck yer alıyor

    George Clooney'nin yönettiği ve başrolünde, ödül sezonu için adı sıklıkla konuşulan Ben Affleck'in yer aldığı “The Tender Bar” filminin ilk fragmanı yayınlandı. Affleck, fragmanda sevgi dolu bir amca olarak parlıyor. Amazon Studios filmi, Pulitzer ödüllü gazeteci J.R. Moehringer'in aynı adlı büyüme hikayesinin bir uyarlaması.

    2005 anıları, barmen amcasında bir baba figürü bulan Moehringer (çocukluğu Daniel Ranieri, genç yetişkinliği Tye Sheridan) ve onu kumsala, oyunlara ve nihayetinde kendini bulacağı tecrübeye götüren barının patronları üzerine odaklanıyor. Charlie Amca, fragmanda Moehringer'in onu bebekken terk eden New York City disk jokeyi babası (Max Martini) hakkında şu sözleri söylüyor; "Sana her zaman doğruyu söyleyeceğim, senin baban adeta bir ölü, seninle ilgileneceğim, sana erkeklik hakkındaki her şeyi öğreteceğim. Seni bahçede spor yaparken gördüm, çok iyi değilsin başka bir aktivite bul.”

    Genç J.R., Charlie'nin kitaplarla dolu bir dolabını ortaya çıkarmak için kapıyı açmadan önce, "Okumayı severim." diyor ve bir çekimde görüldüğü gibi, yazmaya olan ilgisi hızla ilerliyor. Fragman, daha sonra Moehringer'in Yale'deki birinci sınıfı, bir sınıf arkadaşına aşık olması ve yazarlık kariyeriyle devam ediyor. Clooney ve Affleck, son olarak “Argo”da ortak yapımcı olarak birlikte çalıştılar ve en iyi film dalında Akademi Ödülü kazandılar.

    Clooney ve Heslov, Ted Hope'la birlikte Smokehouse Pictures aracılığıyla “The Tender Bar”ın yapımcılığını üstleniyor. “The Departed”la en iyi uyarlama senaryo dalında Akademi Ödülü kazanan William Monahan, “The Tender Bar”ın da senaryosunu yazdı. Film, 22 Aralık'ta geniş vizyona girmeden önce, 17 Aralık'ta bazı sinemalarda prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top