Hesabım
    Tom Holland'lı "Uncharted"dan İlk Fragman

    Beklenen video oyunu uyarlamasının ilk fragmanı yayında!

    Başrollerini Tom Holland ve Mark Wahlberg'in paylaştığı hit video oyunu serisinin bir film uyarlaması olan “Uncharted”ın ilk fragmanı, ikilinin dünyayı dolaşıp hazine arayışına ilk bakışla geldi. “Uncharted”ın yönetmenliğini Ruben Fleischer yaparken, senaryosunu “Iron Man” ikilisi Art Marcum ve Matt Holloway kaleme aldı.

    Holland, Wahlberg'in canlandırdığı Sully'nin eşlik ettiği bir hazine avcısı olan Nathan Drake'i oynuyor. Drake'le bir yakınlaşması olan Chloe Frazer rolünde ise Sophia Ali'yi seyredeceğiz. Holland, kısa süre önce İngiliz GQ ile ikonik video oyunu kahramanı oynamanın zorlukları hakkında konuştu ve; “Bu çekimde iyi görünüyor muyum? diye endişelenmeye başlar başlamaz oyunculuk, bir karakteri oynamaktan başka bir şeye dönüşüyor. Uncharted'daki performansımın bazı özel unsurları olduğunu düşünüyorum ve 'Şimdi iyi görünmek istiyorum' büyüsüne kapıldım. Bunun benim havalı anım olmasını istiyorum." dedi.

    Uncharted, aynı isimli video oyunlarından uyarlanıyor. Oyunlar genel olarak orta yaşlardaki Nathan Drake'in maceralarına odaklanıyordu ama hikayenin bir kısmında genç Nate ve Sully'nin karşılaşmasını izliyorduk. Film de genç Nathan'ın Sully ile tanışma hikayesine odaklanacak. Uncharted'ın oyun serisi, Naughty Dogs isimli oyun firmasının en iyi işlerinden biri. Son olarak 2016 yılında Uncharted 4: A Thief’s End isimli oyunu piyasaya sundular. 

    "Uncharted" filmi, 18 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top