Hesabım
    Chloe Zhao, Eğer Kendisine Sorsalarsa Bir Star Wars Filmi Çekebileceğini Söyledi

    Chloe Zhao, Kevin Feige'in Star Wars filmini yönetmek istiyor.

    The Eternals filminin başarılı yönetmeni Chloe Zhao, bir itirafta bulundu. Zhao, Kevin Feige'in kaleme alacağı Star Wars filminin yönetmen koltuğuna oturmak istediğini açıkladı. Yönetmene, bir Star Wars filmi çekmek isteyip istemeyeceği sorulduğunda Zhao, "Çekerdim, Kevin bana sorarsa her şeyi yapabilirim" sözlerini sarf etti.

    Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige, bir Star Wars filmini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kathleen Kennedy'nin vizyonuyla hayata geçirilen son Star Wars filmlerinin hüsrana uğratmasının ardından Disney, işe daha fazla el atmaya başladı. Henüz Feige'in nasıl bir Star Wars filmi çekeceği bilinmiyor. Ama J.J. Abrams'ın başarısız girişimlerinin ardından beklentinin yüksek olduğu söylenebilir. Feige'in filmi yönetmeyeceği biliniyor. Bu durumda yönetmen koltuğu için yakında muhtemel arayışlar başlayacaktır.

    Bu sırada gözler The Eternals filmi, ayrıca Nomadland ile aldığı Oscar ödülü sayesinde Kevin Feige'i kendine hayran eden Chloe Zhao'ya çevrildi. Zhao ise Kevin Feige'in teklif etmesi durumunda Star Wars filminin yönetmenliğini üstlenebileceğini belirtiyor. Filmin senarist koltuğunda ise Loki ve Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ta imzası bulunan Michael Waldron bulunuyor. 

    Henüz Kevin Feige'in Star Wars filminin ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top