Hesabım
    Will Smith'li Biyografi Filmi ‘King Richard’dan Yeni Fragman

    Will Smith, Oscar sezonu için kolları sıvadı

    Will Smith'in tüm zamanların en başarılı sporcularından olan, teniste efsaneleşen Serena ve Venus Williams kardeşlerin babasını oynadığı “King Richard”dan yeni fragman yayında. Filmin adı, ödül sezonu için, özellikle Will Smith üzerinden sıkça konuşuluyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Kral Richard”, dünyanın en iyi tenisçilerinden ikisi olan Venus ve Serena Williams'ın (Saniyya Sidney ve Demi Singleton) tarihe geçmesinde büyük pay sahibi olan babaları Richard Williams'ın (Smith) hikayesini anlatıyor.

    Geleceğe dair net bir vizyonla adımlarını atan Richard, kızlarını Compton, Kaliforniya sokaklarından, spor ikonları olarak küresel başarılara götüren ve hırs gerektiren bir plan yaptı ve başarılı oldu. Reinaldo Marcus Green'in yönettiği filmin senaryosunu Zach Baylin kaleme aldı. Filmin çıkış noktalarından birinde Smith, yani canlandırdığı karakter “Dünyadaki her küçük siyahi kızı temsil edeceksiniz.” diyor.

    Will Smith, Michael Mann'in yönettiği “Ali” (2001) filmindeki efsanevi boksör Muhammed Ali'yi canlandırmasıyla ve Gabriele Muccino'nun “Pursuit of Happyness” (2006) filminde küçük oğluyla birlikte evsiz kalan mücadeleci bir satıcı olan Chris Gardner'ı oynamasıyla iki kez Oscar adaylığı elde etti. 2000'li yıllarda kariyerini sağlam bir şekilde oluşturan Smith, aynı zamanda sıkı aksiyon filmlerinde de rol aldı. 

    “King Richard”da ayrıca Emmy adayı Aunjanue Ellis'i, Richard'ın eşi ve Serena ve Venus'ün annesi Brandy Williams olarak izleyeceğiz. Jon BernthalTony Goldwyn ve iki kez Emmy adayı Dylan McDermott kadrodaki diğer isimler. Film, ülkemiz sinemalarına 19 Kasım 2021 tarihinde gelecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top