Hesabım
    Bruce Campbell'lı Korku Komedisi Black Friday'den Fragman

    Zombiler, Black Friday'i kana bulamaya geliyor!

    Screen Media Films, zombi komedisi Black Friday'in fragmanını yayınladı. Filmin en büyük sürprizi, başrollerden birinde, bu türün efsanelerinden Bruce Campbell'ın olması. Oyuncak mağazası müdürü Campbell'ın pazarlık ve zeka arayışı sonucu kitleleri ele geçirmesi filmin esas konusu! Sonrasında ise işler çılgın bir şekilde raydan çıkıyor.

    Resmi özete göre, "Şükran Günü gecesi, bir grup hoşnutsuz oyuncak mağazası çalışanı, yılın en yoğun alışveriş gününe hazırlanmak için, bir önceki geceden isteksizce işe gelir. Bu arada, uzaylı bir parazit Dünya'ya bir meteorla düşer. Bu grup, mağaza müdürü Jonathan (Bruce Campbell) ve uzun süreli çalışan Ken (Devon Sawa) tarafından yönetilen bir gecede, kendilerini canice bir öfkeyle birer yaratığa dönüşen tatil alışverişçilerinin kalabalığına karşı mücadele ederken bulurlar."

    Campbell'la birlikte kadroda, Devon Sawa (Chucky TV dizisi, Death Rider in the House of Vampires), Ivana Baquero (Pan's Labyrinth, The Shannara Chronicles), Manu Bennett (The Shannara Chronicles, Arrow) Ryan Lee (Song of Back and Neck, Brockmire), Michael Jai White (Black Dynamite, The Dark Knight) ve Mark Steger (Stranger Things, Scary Stories to Tell in the Dark) yer alıyor.

    Casey Tebo'nun yönettiği, senaryosunu Andy Greskoviak'ın yazdığı Black Friday, açılışını 24 Eylül'deki Fantastic Fest'te yaptı. Genel vizyona 19 Kasım'da belirli sinemalarda girecek ve 23 Kasım'da dijital platformlardan izlenebilir hale gelecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top