Hesabım
    "Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar" Filminden Altyazılı Fragman

    Will Smith, ödül sezonu için iddalı geliyor

    Tarihin en başarılı sporcularından olan ve tenis efsaneleri arasına isimlerini yazdıran Serena ve Venus Williams kardeşlerin babasını Will Smith'in oynadığı “Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar” filminden altyazılı fragman yayında. Will Smith ve film için ödül dedikoduları. Gerçek bir hikayeden film, dünyanın en iyi tenisçilerinden olan Williams'ların (Saniyya Sidney ve Demi Singleton) başarılarında büyük pay sahibi olan babaları Richard Williams'ın (Smith) hikayesini anlatıyor.

    Bir gün, çocukları hakkında bir başarı planı kuran Richard, kızlarını Kaliforniya sokaklarından, spor ikonları olarak rekor başarılara götüren yolu tamamlamayı başardı. Reinaldo Marcus Green'in yönettiği filmin senaryosunu Zach Baylin kaleme aldı. Filmin çıkış noktalarından birinde Smith, yani canlandırdığı karakter “Dünyadaki her küçük siyahi kızı temsil edeceksiniz.” diyor.

    Yine bir biyografi filmiyle Oscar radarına giren Will Smith'in daha önceki adaylıkları da biyografik filmlerdi. Michael Mann'in yönettiği “Ali” (2001) filmindeki efsanevi boksör Muhammed Ali'yi canlandırmasıyla ve Gabriele Muccino'nun “Pursuit of Happyness” (2006) filminde küçük oğluyla birlikte evsiz kalan mücadeleci bir satıcı olan Chris Gardner'ı oynamasıyla iki kez Oscar adaylığı elde etti. 

    Filmin kadrosunda ayrıca, Emmy adayı Aunjanue Ellis'i, Richard'ın eşi ve Serena ve Venus'ün annesi Brandy Williams olarak izleyeceğiz. Jon BernthalTony Goldwyn ve iki kez Emmy adayı Dylan McDermott kadrodaki diğer isimler. Film, ülkemiz sinemalarına 19 Kasım 2021 tarihinde gelecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top