Hesabım
    Pixar Animasyonu ‘Lightyear’dan Türkçe Dublajlı Fragman

    Pixar, yeni animasyonundan ilk fragmanı yayınladı

    Disney ve Pixar, gerçek Buzz Lightyear'ın başlangıç ​​hikayesini anlatan, "Toy Story”nin öncesinde geçen “Lightyear”ın aksiyon dolu ilk fragmanını yayınladı. Tim Allen, dört "Toy Story" filminde Buzz'ı seslendirdi ama Captain America'nın kendisi Chris Evans, "Lightyear"da Buzz rolünü üstleniyor.

    Disney'in resmi özetinde, "Bilim-kurgu, aksiyon filmi, oyuncağa ilham veren kahraman olan Buzz Lightyear'ın başlangıç ​​hikayesini sunuyor ve nesiller boyu hayranlar kazanacak efsanevi Space Ranger'ı tanıtıyor." yazıyor. Evans, ilk fragman yayınına eşlik eden bir açıklamada, “'Bir rüya gerçek oluyor ifadesi çok fazla ortalıkta dolaşıyor, ancak, hayatımda bunu hiç bu kadar kastetmemiştim. Beni tanıyan herkes animasyon filmlere olan sevgimin derinlere indiğini bilir. Pixar ailesinin bir parçası olacağıma ve diğerlerinden farklı hikayeler anlatan bu gerçekten parlak sanatçılarla çalıştığıma inanamıyorum. Onları çalışırken izlemek sihirden başka bir şey değil. Her gün kendimi çimdikliyorum." dedi.

    Annie Ödüllü yönetmen ve deneyimli Pixar animatörü Angus MacLane, “Lightyear”ın yönetmen koltuğuna geçiyor. Film yapımcısı, “Finding Dory”de yardımcı yönetmendi ama şimdi “Oyuncak Hikayesi” ön bölümüyle ilk yönetmenlik denemesini yapıyor. Galyn Susman yapımcılığı üstleniyor. “Lightyear”, ilk olarak geçen aralık ayında Disney Yatırımcı Günü'nde ortaya çıktı. Ayrıca, o sırada Pixar'ın "Up" filminden Bob Peterson'ın yer aldığı "Dug Days" adlı bir yan dizisi de duyuruldu. Pixar'dan çıkan diğer diziler arasında bir "Cars" spin-off dizisi ve Pixar'ın karma eğitim yapan bir ortaokul softbol takımı hakkındaki ilk resmi uzun animasyon dizisi "Win or Lose" yer alıyor.

    Uzun metrajlı film tarafında, “Luca”nın devamı olarak gelecek yıl “Turning Red” geliyor. Film, kontrolsüz bir şekilde dev bir kırmızı pandaya dönüşen genç bir kız hakkında. Bu, Pixar'dan gelen bir yetişkinlik komedisine orijinal bir bakış. Pixar kısa filmi "Bao"nun yönetmeni Domee Shi'den geliyor. “Turning Red”, 11 Mart 2022'de vizyona girecek. Domee Shi, Brenda Chapman'dan (“Brave”) sonra Pixar'da bir filmi yöneten ikinci kadın yönetmen oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top