Hesabım
    Romantik Komedi "Aşk Yolunda"dan Fragman

    Yerli komediden ilk fragman yayında!

    Sinema sektörüne hızlı bir giriş yapan, “Dilberay” filminin de yapımcılarından Aytaç Medya’nın yapımcılığını üstlendiği komedi filmi “Aşk Yolunda”, 12 Kasım’da vizyona girmek için gün sayıyor. Salonlara taze kan getirmeye hazırlanan bu iddialı romantik komedi filminin başrollerinde sevilen yüzler Şahin IrmakÇiğdem Batur ve Bora Cengiz yer alıyor.

    Pandemi sürecinde sinemaya destek veren ve art arda iddialı yapımlar yapmaya başlayan Aytaç Medya, “Dilberay”dan sonra tamamladığı “Aşk Yolunda: Bizimkisi Bir Ah Hikayesi” isimli romantik komedi filmiyle sektöre hızlı bir giriş yapıyor. Filmin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı ve eğlenceli anlara sahip bir senaryo izlenimi veriyor. 

    Tamamı Malatya’da çekilen, 12 Kasım’da vizyona girecek filmin resmi özet bilgisine göre; Şanssızlığı her yerde başına bela olan Bade’nin (Çiğdem Batur) evlenme teklifi alacağı sırada sevgilisi Arda’dan (Bora Cengiz) ayrılması ve sonrasında gelişen olayları eğlenceli bir dille anlatıyor. 

    "O yüzük bu parmağa girecek" mottosuyla yola çıkan, Ahmet Kapucu’nun yönettiği, Seçil Çömlekçi’nin 2019 yılında yayımlanan “Bizimkisi Bir Ah Hikayesi” başlıklı kitabından senaryolaştırdığı filmin müzikleri Toygun Uğur Tosunoğlu tarafından yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top