Hesabım
    Vampir Filmi "Morbius"tan Türkçe Altyazılı Fragman

    "Dr. Morbius, sizi artık görebiliyor."

    Yaşayan vampir Morbius'un yeni bir fragmanı var. Jared Leto liderliğindeki Venom spin-off projesinin son fragmanı salı günü yayınlandı ve karakterin vampir adaletini ve mizah anlayışını gösteriyor. Morbius, kendisini nadir görülen bir kan hastalığından kurtarmaya çalışırken, bir tür insanüstü vampirizm elde eden bilim adamı Dr. Michael Morbius'u takip ediyor.

    Bu fragmanda dönüşümünün parçalarını ve etkilerini görüyoruz, ancak, sonuçta kan onun için bir ihtiyaç ve son derece keskin görünen dişler bunun için can atıyor. Yeni rahatsızlığına rağmen (belki de bu nedenle), Morbius hala dünyanın hakkını vermeye çalışır ve çok karmaşık ama tehlikeli bir süper kahraman olur. Bu son fragman ayrıca, bize Morbius'un Sony'nin diğer Spider-Man filmleriyle aynı evrende geçtiğini hatırlatmaya özen gösteriyor.

    Michael Keaton, Spider-Man: Homecoming'den sonra Vulture rolünü yeniden canlandırıyor ve Morbius'un kendisi Venom olmakla ilgili bir şaka yapıyor. Venom'un evrenindeki hiç kimsenin Venom'u gerçekten bildiğinden tam olarak emin olmasak da Morbius bunu dillendiriyor. Bu, tüm bu kötü adamların bir evreni paylaştığını doğruluyor ve Tom Holland'ın Örümcek Adamı ve Marvel Sinematik Evreni'nin geri kalanıyla da bir bağlantı paylaştıkları anlamına geliyor. Morbius 28 Ocak 2022'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top