Hesabım
    Beatles Filmi "Midas Man"in Çekimleri, Jonas Akerlund Olmadan Devam Ediyor

    The Beatles'ın menajeri Brian Epstein'i anlatacak olan Midas Man'in yönetmeni yok.

    Geçtiğimiz gün içerisinde yapılan açıklamaya göre The Beatles'ın menajeri Brian Epstein'ın hikayesini anlatan Midas Man film projesinin yönetmeni Jonas Akerlund'ın yönetmenlikten ayrıldığı açıklanmıştı. Bu ayrılığın ardından filmin prodüksiyonunun devam edemeyeceği belirtilmişti. Ancak yeni bilgiler doğrultusunda, Midas Man'in çekimlerinin devam edeceği öğrenildi.

    Midas Man prodüksiyon ekibinden şöyle bir açıklama geldi: "Midas Man'in yönetmeni Jonas Akerlund'un mola vermesi gerekiyor. Bazı konular açığa kavuşuncaya kadar açıklamamızda daha ileri bir yoruma yer vermeyeceğiz. Bu sırada Midas Man'in çekimlerinin Kasım'da Noel gelmeden önce Londra'da devam edeceğini söyleyebiliriz. Sonrasında Ocak ayı içerisinde Los Angeles'ta çekimleri yeniden başlayacak."

    Midas Man'in yönetmen koltuğunda Lords of ChaosPolar gibi yapımları yönetmen Jonas Akerlund oturuyor. Yönetmenin projeyi tamamen bıraktığı düşünülürken, prodüksiyon ekibinden böyle bir açıklama gelmesi akıllarda daha fazla soru işareti yaratıyor.

    Filme konu olan Brian Epstein, 1967 yılına kadar The Beatles grubuna menajerlik yapan başarılı bir isimdi. Grubun dünya çapında bir üne kavuşmasındaki rolü büyük ve önemli olan Epstein'ın yaşamı film olacak. Midas Man adını alacak olan film, The Beatles'ın "Fifth Beatle" olarak anılan yıllarını anlatacak. O dönem henüz 20'li yaşlarının ortasında olan menajer Epstein 7 yıl boyunca iyi bir kariyer sergilemesiyle işinde bir yıldıza dönüştü. Midas Man'in oyuncuları arasında Brian Epstein rolüyle Jacob Fortune-Lloyd, Emily Watson, Eddie Marsan, Lukas GageRosie Day ve Bill Milner yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top