Hesabım
    Denzel Washington Yönetimindeki "A Journal for Jordan"dan Yeni Fragman

    Michael B. Jordan ve Chanté Adams başrollerde!

    Denzel Washington, rutin olarak zamanımızın en popüler yaşayan aktörlerinden biri olarak gösteriliyor. 2020'de New York Times, Akademi Ödüllü aktörü onore etti ve çağın en önemli oyuncuları listesinin zirvelerinde yer verdi ama Washington, aynı zamanda başarılı bir yönetmen. Kamera önünde, arkasında olduğundan daha fazla zaman harcamış olsa da yönettiği üç film de başarılı sonuçlar elde etti.

    Washington, 2002'de, ilk yönetmenlik deneyimini kendisinin de oynadığı bir film olan "Antwone Fisher"la yaptı. Beş yıl sonra Washington, rol aldığı başka bir film olan “The Great Debaters”ı yönetti. Washington, en son 2016 yapımı Akademi Ödüllü filmi "Fences"ın yönetmenlik sorumluluklarını üstlendi. Ayrıca, filmde Viola Davis ile birlikte rol aldı. Bir kez daha yönetmen koltuğuna "A Journal for Jordan"la oturan Washington, perde arkasında çalışmaya devam ediyor ve bu kez filmde görünmeyecek.

    "A Journal For Jordan"ın yeni yayınlanan fragmanı, izleyicilere Washington'ın Michael B. Jordan'la yeni işbirliğinden neler bekleyebileceklerine dair bir fikir veriyor. A Journal For Jordan", Dana Canedy'nin 2008'deki trajik anılarını içeren "A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor"a dayanıyor. Kitap, Canedy'nin nişanlısı ABD Ordusu Başçavuş Charles'ın gerçek hikayesini anlatıyor.

    Kitap ve dolayısıyla senaryo, King'in oğluna bir mesaj olarak yazdığı günlükten geliyor. Fragmanın başından itibaren film, aşk ve kaybın yürek burkan hikayesini en ince ayrıntısına kadar anlatacak izlenimi veriyor. Fragman, Canedy ve King'in ilk toplantısından, Canedy'nin, King hakkında nadiren konuştuğunu açıklama girişimine kadar her şeyi tasvir eden sahneler gösteriyor. Michael B. Jordan, filmde King olarak rol alıyor ve aktris Chanté Adams, onunla birlikte Canedy olarak rol alıyor. "A Journal For Jordan", 25 Aralık'ta sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top