Hesabım
    Çocuk Filmi "Clifford Büyük Kırmızı Köpek"ten Fragman

    Yeni yıl yaklaşırken bir çocuk filmi daha geliyor

    Paramount, Norman Bridwell'in aynı adlı Scholastic kitap serisinin canlı aksiyon/animasyon uyarlaması olan Clifford Büyük Kırmızı Köpek (Clifford the Big Red Dog) için yeni bir fragman yayınladı. Jack Whitehall ve Darby Camp'in başrollerini paylaştığı filmin 10 Kasım'da sinemalarda ve Paramount Plus yayın platformunda yayınlanması planlanıyor.

    Belki de iki dakikalık fragmanı tanımlamanın en iyi yolu, dikkatinizi film hakkında söylenenlere yöneltmektir. Clifford the Big Red Dog, “kaba mizah, tematik unsurlar ve hafif aksiyon” barındırdığı için PG olarak derecelendirildi. Bu derecelendirme, "kaba mizah"la, muhtemelen Whitehall'ın karakterinin, "hayvan sıcaklığının gerçekleştiği yerde" bir termometre yapıştırarak Clifford'un ateşi olup olmadığını kontrol etmeye teşvik edildiği sahneye atıfta bulunuyor. Clifford the Big Red Dog, aslında küçük çocukları hedef alıyor gibi görünüyor.

    Fragman, kendini sevme ve sizi benzersiz kılan şeyleri kucaklama temalarını vurguluyor. Clifford'un "smol" olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı ve Emily'nin (Camp) zor bir durumdan sıyrılmaya çalıştığı bir başka sahne, size ilk Transformers filminde Bumblebee'yi içeren sahneleri hatırlatabilir. Son yıllarda bu canlı aksiyon/animasyon karışımı filmlerde bir artış oldu. James Marsden, o filmlerde rol alarak kariyer yaptı.

    Yeni kırma film örnekleri arasında, ikisi de tesadüfen çocuklar için kitap serilerine dayanan Paddington ve Peter Rabbit yer aldı. Walt Becker'in yönettiği Clifford'da ayrıca Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan GrierRussell Wong ve John Cleese rol aldı. Clifford the Big Red Dog, Jay Scherick & David Ronn ve Blaise Hemingway tarafından, Justin Malen ve Ellen Rapoport tarafından yazılan bir ekran öyküsünden de uyarlanarak senaryolaştırıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top