Hesabım
    Noel Filmi "8-BIT Christmas"tan Fragman

    Bir Noel filmi daha geri sayıma başladı

    Warner Brothers'ın yeni Noel filmi 8-BIT Christmas'ın resmi fragmanı yayınlandı. Film, 1980'lerde bir çocuğun alabileceği en havalı Noel hediyesi olan "Nintendo Eğlence Sistemi" almak için yola çıkan on yaşındaki Jake'i takip edecek. 8-BIT Christmas, Goon yönetmeni Michael Dowse tarafından yönetiliyor ve Kevin Jakubowski tarafından yazıldı.

    Bugün, Warner Bros. Pictures, YouTube'da 8-BIT Christmas'ın ilk fragmanını yayınladı. Yeni fragmanın sunduğu ilk büyük açıklama, hikayenin, çocukluk arayışının heyecan verici yanlarını kızına anlatan yetişkin bir Jake (Neil Patrick Harris) etrafında yapılandırılacağı oldu. İkisi arasındaki konuşmalar sayesinde, Jake'in kızına daha iyi uyması için hikayenin unsurlarını değiştirdiğini anlıyoruz. İzleyici, yaşlı Jake'in anlattığı tüm hikayenin mutlaka doğru olmadığı hissine kapılıyor.

    Fragman daha sonra, babası (Steve Zahn tarafından oynanan) Noel için bir tane almasına izin vermediğini açıkladıktan sonra, Jake ve arkadaşının kendi NES'lerini satın alma yolculuğuna heyecan verici bir genel bakış sunuyor. Film, arka planda çalan "The Final Countdown"dan, Pantera ve Iron Maiden gömleklerine, retro başlık tasarımına ve tabii ki NES'in kendisine kadar 80'lerin nostaljisiyle dolu. 80'lerde çocuk olanlar, filmden elbette daha çok keyif alacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top