Hesabım
    Aykut Enişte'nin Devam Filminden İlk Fragman

    Aykut Enişte 2'den ilk teaser yayında!

    2019 yılında gösterime giren ve başarılı bir vizyon yolculuğu yaşayan, Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı BKM yapımı Aykut Enişte filminin devam filmi olan Aykut Enişte 2'den ilk teaser fragman yayında. Pandemi nedeniyle daha önce ertelenen ve geçtiğimiz yaz aylarında çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi ise 3 Aralık 2021 olarak belirlendi.

    Evlilik ve bir aileye sahip olma hayalleri kuran Aykut'un kendini iki farklı ailenin arasında bulmasını anlatan ilk filmde başrolü paylaşan Cem Gelinoğlu, yine rolünü tekrarlıyor. Oyuncu kadrosunda Melis Babadağ, Hakan YılmazMüfit Kayacan ve Lale Başar gibi oyuncular da yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise yeniden Onur Bilgetay yer alıyor. Filmin posterinde yer alan spot cümle ise "Tek Aile İki Enişte" oldu. 

    İlk filmin konusuna göre, Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgili Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkanına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder. Dükkana hırsızın girmesi, sadece Aykut’un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da neden olur. Dükkana bakmak için sigortadan gelen Gülşah'ın, Aykut’tan küçük bir iyilik istemesi hepsinin hayatının değişmesine neden olur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top