Hesabım
    ‘Midnight Run’a Regina Hall'lu Devam Filmi Geliyor

    Robert De Niro, bu kez yapımcılar arasında yer alıyor

    Universal Pictures, Robert De Niro ve Charles Grodin'in başrollerini paylaştığı 1988 yapımı aksiyon komedisi “Midnight Run”ın devamını çekiyor. “Girls Trip” ve “Scary Movie” ile tanınan oyuncu Regina Hall, devam filminde başrol oynuyor. De Niro'nun buddy aksiyon filminde ödül avcısı Jack Walsh rolünü yeniden üstlenip üstlenmeyeceği belli değil, ancak. yeni versiyonda yapımcı olarak yer alacak.

    Aeysha Carr (“Woke”, “Brooklyn Nine-Nine”) senaryoyu yazıyor, ancak detayları ve ek oyuncular gizli tutuluyor. Orijinal “Midnight Run”da De Niro, kefaletle serbest bırakıldıktan sonra eski bir mafya muhasebecisinin peşine düşen bir ödül avcısını oynuyor. Orijinal film hala türün en iyiler listelerinde yer almayı başarıyor.

    İlk filmin kritik popülaritesi, topluca “The Midnight Run Action Pack” olarak adlandırılan televizyon için yapılmış üç devam filmine ilham verdi. Ancak De Niro ve Grodin bu filmlerde yer almadı. De Niro, yıllardır “Midnight Run”ı tekrar ziyaret etmek istediğinden bahsetti ve o zamandan beri bir devam filmi hakkında konuşmalar yapıldı, ancak bu tartışmalar yakın zamana kadar resmileşmedi.

    Hall, “Midnight Run”da oynamanın yanı sıra, RH Negative şirketi adı altında yapımcı olarak da hizmet verecek. Ek yapımcılar arasında Jesse Collins Entertainment aracılığıyla Jesse Collins (“The New Edition Story”, “American Soul”) ve Tribeca için Jane Rosenthal yer alıyor. Berry Welsh, Tribeca adına yürütücü yapımcılığı üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top