Hesabım
    Regina Hall, 'Me Time'da Kevin Hart ve Mark Wahlberg'e Katılıyor

    Hart, oyuncu kadrosunu sosyal medyadan duyurdu

    Yıldız oyuncu Regina Hall, Netflix komedisi Me Time'da Kevin Hart ve Mark Wahlberg'e katılmaya hazırlanıyor. Hart's Night School yazarı John Hamburg filmi yazıp yönetecek, Hamburg ayrıca, HartBeat Productions için Hart ve Bryan Smiley ile birlikte Particular Pictures aracılığıyla yapımcılık görevini üstlenenlerden biri olacak.

    Hart, ilk olarak sosyal medya hesaplarından oyuncu kadrosunu duyurdu. Film, karısı ve çocukları uzaktayken yıllardır ilk kez kendini biraz “benim zamanım” hissiyle bulan ve evde tek başına zaman geçiren bir babayı (Hart) takip ediyor. Hayatını neredeyse alt üst edecek çılgın bir hafta sonu için eski en iyi arkadaşı (Wahlberg) ile yeniden bağlantı kurar ve olaylar gelişir.

    Lauren Hennessey, HartBeat'ten Mark Moran ve Patricia Braga ile birlikte yapımcılık yapacak. Joe Gatta da yapımcılardan biri olacak. Hall, şu anda Hulu'nun Nine Perfect Strangers adlı dizisinde ve Showtime komedisi Black Monday'de görülebilir. Ayrıca, okült drama Master'ın yanı sıra komedi Honk For Jesus, Save Your Soul'da başrol oynayacak ve yürütücü yapımcılık yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top