Hesabım
    Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio'lu "Don't Look Up"tan Resmi Fragman

    Netflix, filmin Türkçe altyazılı ilk uzun fragmanını paylaştı

    Gerçek olmayan olaylardan uyarlandı. En azından şimdilik gerçek olmayan! Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için büyük bir medya turuna çıkmak zorunda kalan iki astronomun öyküsünü anlatan Don’t Look Up, 24 Aralık'ta Netflix’te. Yazan ve yöneten Adam McKay.

    Başrollerde Oscar ödüllü yıldız oyuncular Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca; Rob MorganJonah HillMark RylanceTyler PerryTimothée ChalametRon PerlmanAriana GrandeScott “Kid Cudi” MescudiHimesh PatelMelanie LynskeyMichael Chiklis ve Tomer Sisley yer alıyor. Elbette bitmedi, Oscar ödüllü oyuncular Meryl Streep ve Cate Blanchett de filmde karşımıza çıkacaklar.

    Big Short ve Vice gibi ödüllü filmlerin başarılı yönetmeni McKay, David Sirota ile yazdığı bir hikayeye dayanan komediyi yazıp yönetti. McKay ayrıca, Kevin Missick'le birlikte filmin yapımcılığını da üstlendi. Film, McKay'in Hyperobject Industries şirketi aracılığıyla çekiliyor. Don't Look Up, 10 Aralık'ta belirli sayıda sinemalara geliyor ve iki hafta sonra Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    Açıklanan resmi özete göre; "Astronomi mezunu bir öğrenci olan Kate Dibiasky (Lawrence) ve onun profesörü Dr. Randall Mindy (DiCaprio), güneş sistemi içinde yörüngede dönen bir kuyruklu yıldızı şaşırtıcı bir şekilde keşfeder. Sorun, Dünya ile doğrudan çarpışma rotasında olması. Diğer sorun? Kimse gerçekten umursamıyor gibi görünüyor. İnsanları Everest Dağı büyüklüğünde bir gezegen katili hakkında uyarmanın, gezinmek için elverişsiz bir gerçek olduğu ortaya çıkıyor. Dr. Oglethorpe'un (Morgan) yardımıyla, Kate ve Randall, kendilerini Başkan Orlean (Streep) ve onun dalkavuk oğlu ve Genelkurmay Başkanı Jason'ın (Hill) ofisinden yayın yapan bir medya turuna çıkarlar. The Daily Rip, Brie (Blanchett) ve Jack (Perry) tarafından sunulan hareketli bir sabah programıdır. Kuyruklu yıldızın etkisini göstermesine sadece altı ay kala, 24 saatlik haber döngüsünü yönetmek ve çok geç olmadan sosyal medya takıntılı halkın dikkatini çekmek şaşırtıcı derecede komik olacak. Dünyanın sadece yukarı bakmasını sağlamak için ne gerekiyor?"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top