Hesabım
    Adam McKay'in Yeni Filmine Yıldız Yağmuru!

    ‘Don’t Look Up’ adlı filmin kadrosu heyecan yarattı!

    Steven Soderbergh'in Ocean's Eleven ekibini kurmasından bu yana A listesindeki en büyük yetenek kadrosu oluşuyor olabilir. Netflix ve Adam McKay, adı daha önce başrol için açıklanan Jennifer Lawrence'a Don't Look Up filminde katılması için yıldızlardan oluşan yeni bir kadro açıkladı. Leonardo DiCaprioCate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid CudiMatthew Perry ve Tomer Sisley ve Rob Morgan filmin kadrosunda dahil oldu.

    McKay, Hyperobject Industries Banner adı altında, Kevin Messick'le birlikte senaryoyu yazacak, filmi yönetecek ve ortak yapımcı olacak. Film, Dünya'yı yok etmek için yaklaşan bir asteroide karşı insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkan iki düşük seviyeli gökbilimciyi konu alıyor. İlkbahardan bu yana oyuncu kadrosunun çoğu söylenti olarak bir şekilde bağlanmış olsa da, kararı bir süredir tartan büyük yıldız Leonardo DiCaprio, hem bunu, hem de bir sonraki Martin Scorsese filmi Killers of the Flower Moon'u aynı zamanda yapıp yapamayacağını düşünüyordu. Her ikisini de yapması için Netflix, takvimde güzel bir ayarlama yaptı ve artık bunu kutlayabiliriz.

    DiCpario, daha önce de bir avuç Netflix projesiyle flört etmiş, ancak hiçbir zaman tam anlamıyla kendini adamamış ve bir yayın platformunun ürettiği projede rol almayan birkaç film yıldızından biri olarak kalmıştı ama zamanın değişmesi ve gelinen nokta onu da bu yola sokmuş oldu. Şimdi, hem bu film, hem de Apple destekli Scorsese filmi için anlaşmayı imzaladı. Elbette, Don't Look Up ve Killers of the Flower Moon'daki yıldız kadroları göz önüne alındığında, her iki film için de salon gösterimi çok muhtemel görünüyor

    Adam McKay, son beş yılda The Big Short ve Vice adlı gerçek hikayelerden uyarlama filmlerle karşımıza çıktı ve her iki film de Oscar adaylıkları, hatta ödülleri kazandı. Dinamik kurgusu, gerçekçi anlatımı ve sağlam diyaloglarıyla bir McKay filmini, hem de böyle önemli bir kadroya izleyecek olmak şimdiden büyük heyecan veriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top