Hesabım
    Channing Tatum'lı Aksiyon - Komedi Filmi ''Dog''un İlk Fragmanı Yayınlandı

    Filmin 18 Şubat'ta vizyona girmesi bekleniyor.

    Channing Tatum'ın hem başrolünde oynadığı hem de yazar ve yapımcı Reid Carolin (Magic Mike, Magic Mike XXL, Logan Lucky, 22 Jump Street) ile birlikte yönetmenliğini yaptığı Dog'tan ilk fragman yayınlandı.

    Dog'un senaryosunu Reid Cralin yazdı. Film, bir arkadaşının cenazesine katılmak için, Pasifik sahili boyunca köpeği Lulu ile seyahat eden ordu muhafızı Briggs'in (Channing Tatum) hikayesini anlatıyor. Yol boyunca, Lulu'nun sıra dışı davranışı Briggs'in sınırlarını zorlayacak ama nihayetinde, hem kendisini hem de köpek arkadaşını daha iyi anlamasını sağlayacaktır. Film, kırık sandıklardan otel lobisindeki boğuşmalara kadar bazı oldukça çirkin anların yanı sıra; köpekler ve insanlar arasındaki bağı ve bu bağın travmalarımızdan kurtulmamıza nasıl yardımcı olabileceğini de inceleyecek.

    Filmde Tatum'a, son olarak Yellowstone dizisinde seyirci karşısına çıkan Q'orianka Kilcher; Eternal Sunshine of the Spotless MindA Series of Unfortunate Events gibi filmlerden tanıdığımız Jane Adams; John WickThe Punisher gibi yapımlarda izlediğimiz Kevin Nash; Twin PeaksI'm Dying Up Here gibi dizilerde yer alan Nicole Laliberte gibi isimler eşilik ediyor. 

    Filmin yapımcılığını Gregory Jacobs, Peter Kiernan, Brett Rodriguez, Garret Levitz ve Channing Tatum üstlenirken; Betsy Danbury ve Ken Meyer yürütücü yapımcılar olarak projede yer alıyorlar. ABD vizyon tarihi 18 Şubat 2022 olarak açıklanan Dog'un, Türkiye vizyon tarihi henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top