Hesabım
    Disney Davası Tatlıya Bağlandı, Scarlett Johansson Marvel Yolculuğuna Devam Edecek

    Ünlü oyuncu, Black Widow ile bağlantılı olmayan gizli bir Marvel projesinde yer alacak.

    Bugün 37. yaşını kutlayan Scarlett Johansson, uzun zaman sonra ilk kez, American Cinematheque galasında kameraların karşısına geçti. 2019 yılında Marriage Story ve Jojo Rabbit filmleriyle hem En İyi Kadın Oyuncu hem de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ı için yarışan Johannson, uzun zamandır beklenen Black Widow filmi ile geçtiğimiz yaz izleyici ile buluşmuştu.

    Bu yıl 35. kez verilen American Cinematheque ödülü, özellikle son yıllarda kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Scarlett Johansson'ın oldu. Gecede Jeremmy Renner ve Jon Favreau gibi, Scarlett Johansson'ın birlikte çalıştığı pek çok isim konuşma yaptı. Avengers ekibinden Robert Downey Jr., Chris EvansSamuel Jackson ve Sam Rockwell de video yayınlarıyla Johansson ile ilgili anılarını ve güzel duygularını paylaştılar.

    Gecenin sürpriz açıklaması ise Marvel Stüdyoları'nın Başkanı Kevin Feige'den geldi. Feige, Scarlett Johansson ile ''Black Widow ile bağlantılı olmayan çok gizli bir proje'' üstünde çalıştıklarını ve Johansson'ın projenin yapımcılığını da üstleneceğini söyledi. Johansson Son Marvel filmi Black Widow'un sinemalarla aynı anda Disney Plus'ta da yayınlanması üzerine, filmin gişe hasılatından alacağı pay düşeceği ve bu durum sözleşmesini ihlal ettiği için Disney'e dava açmıştı. Taraflar, Eylül ayında, içeri açıklanmayan bir anlaşmayla yaşanan bu sorunu çözdüler. Feige'nin açıklamasından anlıyoruz ki Scarlett Johansson, Disney ile olan iş birliğini, Marvel filmlerinde hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer alarak sürdürecek. 

    Scarlett Johansson, Black Widow'un yürütücüğü yapımcılığını üstlenerek, Marvel oyuncuları içinde bir ilki gerçekleştirmişti. Ünlü oyuncu, şu anda ikisi de hazırlık aşamasında olan, başrolde oynayacağı Bride ve Tower of Terror filmlerinin yapımcılığını da yapıyor. Marvel filminde yapımcı olması ise yine bir ilk olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top