Hesabım
    ''Dayı: Bir Adamın Hikayesi'' Filminden Fragman Paylaşıldı

    Başrolünde Ufuk Bayraktar'ın yer aldığı ''Dayı: Bir Adamın Hikâyesi''nden fragman yayınlandı. Film, 10 Aralık'ta vizyona girecek.

    Kader, Yumurta, Ali'nin Sekiz GünüDağ gibi filmlerde rol alan ve Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı ikonik Ramiz Dayı karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar'ın başrolünde olduğu Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

    Uğur Bayraktar tarafından yazılıp yönetilen filmin, Ezel'deki Dayı karakteriyle bir bağlantısının olmadığı açıklandı ancak Bayraktar'ın filmde benzer bir karakteri canlandıracağı tahmin ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi; cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan Cevahir'in (Ufuk Bayraktar), köydeki haylazlıklarından bıkan ailesi tarafından çalışması için İstanbul’a gönderilmesi ile başlıyor. Kahvehane işltene akrabaları Seyfi'nin yanına gelen Cevahir, yaşadığı birtakım olaylar neticesinde kabadayılar alemine giriş yapıyor ve yavaş yavaş zirveye yükseliyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar'ın yanı sıra Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket, Turgut TunçalpMurat Akkoyunlu gibi isimler yer alıyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Adana, Mersin ve İstanbul'da yapılan çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Filmin 10 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top