Hesabım
    ''DC Süper Evciller Takımı''ndan Altyazılı Fragman

    DC'nin yeni uzun metrajlı animasyon filmi DC Süper Evciller Takımı 20 Mayıs 2022'de sinemalarda!

    DC Comics'in 2017 tarihli The Lego Batman Movie'den sonraki ikinci uzun metraj animasyon filmi DC Süper Evciller Takımı'ndan Türkçe dublajlı fragman yayınlandı. Filmi, The Lego Batman Movie'nin senaryosunu yazan ve Netflix yapımı Happy Anniversary filmini yöneten Jared Stern ile ''Robot and Monster'' ve ''Penn Zero'' adlı animasyon serilerini yöneten Sam Levine yönetiyor. Süper Evciller Takımı'nın senaryosu ise Jared Stern ve The Lego Batman Movie ile Sonic the Hedgehog 2'nin senaryosunu yazan John Whittington tarafından yazıldı.

    Filmin merkezinde, Süperman'in köpeği Krypto yer alıyor. Justice League'in Lex Luthor tarafından ele geçirilmesinin ardından, Krypto, süper güçleri olan barınak hayvanlarıyla birlikte bir takım kurarak sahibini kurtarmaya çalışır. Süper güçlü tazı Ace, dev gibi büyüme gücü olan domuz PB, süper hızlı kaplumbağa Merton ve elektrik gücüne sahip sincap Chip'ten oluşan takımın maceralarını anlatan filmin seslendirme kadrosu da oldukça zengin.

    DC Süper Evciller Takımı'nın orijinal seslendirme ekibi Keanu ReevesDwayne Johnson, Kevin Hart, Diego Luna, Natasha Lyonne, Vanessa BayerMarc Maron gibi isimlerden oluşuyor. Süperman'i ise The Office dizisiyle tanınan ve A Quiet Place filmiyle yönetmenliğe de başlayan John Krasinski seslendiriyor. Filmin Türkçe dublaj ekibi ise Berk Avcı, Fatih Özacun, Ali Erdinç, Ece Bozçalı, Burçin Artut, Talha SayarOğuz Özoğul gibi deneyimli isimlerden oluşuyor.

    DC Süper Evciller Takımı, 20 Mayıs 2022'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top