Hesabım
    Keanu Reeves, Marvel Sinematik Evreni'nde Yer Almaktan Onur Duyacağını Söyledi

    24 Aralık'ta Matrix Resurrections ile izleyici karşına çıkacak olan ünlü oyuncu Marvel filmlerine ilişkin görüşlerini paylaştı.

    Kariyerinin başından itibaren popüler bir oyuncu olan Keanu Reeves'in yıldızı son yıllarda başrolünü oynadığı John Wick serisi ile iyice parladı. Aktör, 24 Aralık'ta vizyona girecek olan Matrix Resurrections ile kariyerindeki en önemli ve unutlmaz rollerden biri olan Neo karakteriyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

    Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Esquire için yer aldığı bir videoda hayranların sorularına cevap verdi. Keanu Revees'in Marvel Sinematik Evreni'nde yer alıp almayacağı uzun süredir merak edilen bir soruydu. Marvel Stüdyoları'nın başkanı Kevin Feige'nin, çektikleri hemen her film için Keanu Reeves'e teklif götürdüklerini söylemesi bu yöndeki beklentileri arttırmıştı.

    Bir hayranının, Marvel Sinematik Evreni'nde yer almasına yönelik sorduğu soruyu yanıtlayan Reeves, Marvel filmlerinde yer almanın kendisi için bir onur olacağını söyledi. Reeves ''[Marvel'da] gerçekten harika yönetmenler ve vizyonerler var. Daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıyorlar. Filmlerin büyüklüğü, hırsı ve prodüksiyonu açısından bu çok özel. Dolayısıyla bunun bir parçası olmak güzel olurdu.'' diyerek Marvel hakkındaki görüşlerini belirtti. 

    Keanu Reeves daha önce, DC Comics'in Hellblazer çizgi roman serisinden uyarlanan 2005 yapımı Constantine filminde John Constantine adlı süper kahramanı canlandırmıştı. Ayrıca, 2022'de vizyona girecek DC animasyonu Süper Evciller Takımı'nın da seslendirme kadrosunda yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top