Hesabım
    Şarkını Söyle 2'den Yeni Fragman!

    Film 21 Ocak'ta Sinemalarda!

    2016 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan müzik - animasyon filmi Şarkını Söyle'nin devam filminden yeni bir fragman geldi. Film, ilk filmi de yazan ve Christophe Lourdelet ile birlikte yöneten Garth Jennings tarafından yazıldı ve yönetildi. 

    Serinin ilk filmi Şarkını Söyle'de, zor dönemlerden geçen ve bir zamanlar çok başarılı olan bir tiyatro salonu sahibi olan, kibar ve iyimser bir koala olan Buster Moon'un hikayesini izlemiştik. Sadece hayvanların yaşadığı bir dünyada geçen film, Buster Moon'un, tiyatrosunu eski görkemli günlerine döndürmek için bir şarkı yarışması düzenlemesini ve yarışmaya katılan hayvanların maceralarını anlatıyordu.

    Şarkını Söyle 2'de, tiyatrosunu büyük bir başarıya ulaştıran Buster Moon'un gözünü daha da yükseklere diktiğini göreceğiz. Filmin konusu şöyle: NewMoon Tiyatrosu’nu büyük bir başarıya ulaştırmasının ardından Buster, bu sefer gözünü Crystal Tower Tiyatrosu’na diker. Buster burada yeni bir gösteri sergilemeyi planlar. Ancak acımasız kurt Jimmy Crystal tarafından yönetilen dünyaca ünlü Crystal Entertainment’ın ofislerine girmek pek kolay değildir. Bu yüzden Buster ile anne domuz Rosita, rockçı oklu kirpi Ash, goril Johnny, fil Meena ve domuz provokatörü Gunter’dan oluşan ekip, Crystal Entertainment’a gizlice girer. Bu sırada Gunter ortaya gerçekleştirmesi zor bir fikir atar ve dünyanın en münzevi rock yıldızı Clay Calloway'in da şovda yer alacağını vaat eder. Buster, bu önemli gösteride onlarla birlikte sahnede yer alması için Clay’ı bulmak için yola koyulur.

    Filmde Buster'ı bir kez daha Matthew McConaughey seslendirecek. Scarlett Johansson, Reese Witherspoon, Taron Egerton, Tori Kelly, Jennifer SaundersGart Jennings de ilk filmdeki karakterleriyle filme geri dönüyorlar. Şarkını Söyle 2'de kadroya yeni katılan rock yıldızı Clay Calloway'i ise U2 grubunun solisti Bono seslendirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top