Hesabım
    ''Matrix Resurrections'' Bir Devam Filmi Değil

    Filmin senaristlerinden biri olan David Mitchell, filmin bir devam filmi olarak değerlendirilemeyeceğini açıkladı.

    Matrix Resurrections'ın vizyona girmesine yaklaşık bir ay kaldı. Filmin, 1999'da vizyona giren ve kısa sürede efsaneleşen Matrix ile başlayan ve 2003 yılında birbiri ardına vizyona giren Matrix Reloaded ile Matrix Revolutions filmleriyle devam eden hikayeyi nasıl bir noktadan tekrar ele alacağı ve sürdüreceği oldukça merak ediliyor. 

    Filmle ilgili bir açıklama, geçtiğimiz günlerde Yunan gazetesi To Vima'ya bir röportaj veren David Mitchell'den geldi. Lana Wachowski ve Aleksandar Hemon ile birlikte filmin senaryosunu yazan Mitchell, ''Size filmin ne hakkında olduğunu söyleyemem ancak ne olmadığını açıklayabilirim.'' dedi. Filmin, yalnızca seriye eklenen dördüncü bir devam filmi olarak ele alınamayacağını belirten David Mitchell, Matrix Resurrections'ın bağımsız bir film niteliği taşıdığını vurguladı. Mitchell, filmi ''Kesinlikle bir devam filmi değil, kendisinden önce gelen diğer üç Matrix filmini kapsayan özerk bir film. Çok güzel ve tuhaf bir yapım. Ayrıca aksiyon filmlerinde görmediğimiz bazı şeyleri de başarıyor yani gişe rekorları kıran filmlerin kurallarını altüst ediyor'' diyerek tanımladı.

    Matrix serisinde başrolü oynayan Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss, The Matrix Resurrections'ta Neo ve Trinity olarak geri dönüyorlar. Ancak önceki filmlerde yer alan kilit isimlerden Morpheus'u canlandıran Laurence Fishburn ve Ajan Smith karakterini canlandıran Hugo Weaving gibi isimler filmde yer almıyor. David Mitchell'in açıklamaları, hikayenin nasıl devam edeceği konusunda kafası karışık olan seyircilere, şimdilik bir ipucu sunmuş gibi görünüyor. 

    Matrix Resurrections, 24 Aralık'ta sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top