Hesabım
    ''Ant-Man And The Wasp: Quantumania''nın Çekimleri Tamamlandı

    Yönetmen Peyton Reed, Ant-Man serisinin 3. filminin çekimlerini tamamladıklarını duyurdu.

    Ant-Man serisinin yönetmeni Peyton Reed, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla serinin 3. filmi olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın çekim süreci tamamlandığını duyurdu. Serinin ilk filmi Ant-Man 2015'te, ikinci film Ant-Man and the Wasp ise 2018'de vizyona girmişti.

    Paul Rudd'un canlandırdığı Ant-Man ile Evangeline Lily'nin canlandırdığı Wasp, son olarak 2019 yapımı Avengers: Endgame'de izleyici ile buluşmuşlardı. Ant-Man and the Wasp: Quantumania ile yeniden hikayenin merkezinde yer alacak karakterler, dördüncü kez izleyici karşısına çıkacaklar. Filmin konusunun ne olacağı açıklanmadı.

    Paul Rudd ve Evangeline Lily dışında Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer da yeniden Dr. Hank Pym ve Janet Van Dyne olarak bir araya geliyorlar. Bill Murray ve son olarak Netflix yapımı The Harder They Fall'da oynayan Jonathan Majors ise seriye bu filmle birlikte katılan isimler. Majors, Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Thanos'u olabilecek bir karakter olarak tanıtılan Kang the Conqueror rolü ile kadroya dahil oldu. Bill Murray'in canlandırdığı karakterin ismi ise henüz açıklanmadı.

    Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın çekimleri San Francisco, Londra, Atlanta'nın yanı sıra Kapadokya'da gerçekleştirildi. Kapadokya'daki çekimler filmin oyuncuları olmadan gerçekleştirildi. Oyuncuların greenbox yöntemi ile bu sahnelere ekleneceği açıklandı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top