Hesabım
    Matrix, 22 Yıl Sonra IMAX Deneyimiyle Yeniden Sinemalarda!

    1999 yılında vizyona giren The Matrix, 10 Aralık'ta IMAX'de yeniden izleyiciyle buluşacak.

    1999 yılında vizyona giren ve kısa sürede adını sinema tarihine yazdıran bir başyapıtı haline gelen efsane film Matrix, 10 Aralık'ta yeniden sinemalarda olacak, üstelik ilk kez IMAX deneyimiyle!

    2003 yılında Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions ile noktalanan seriyi devam ettirecek olan dördüncü film Matrix Resurrections 24 Aralık'ta vizyona girecek. Ancak serinin hayranları, bundan daha önce, efsaneyi başlatan film The Matrix'i de perdede izleme şansını elde edebilecekler. 

    Lilly Wachowski ve Lana Wachowski tarafından yazılıp yönetilen filmde, Matrix Resurrections'ta da izleyeceğimiz Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yanı sıra Laurence Fishburn, Hugo Weaving, Gloria Foster, Joe Pantoliano, Marcus Chong, Matt DoranJulian Arahanga gibi isimler yer alıyor.

    Film, serinin kahramanı Neo'nun (Keanu Reeves), gündüzleri Thomas A. Anderson adıyla sıradan bir bilgisayar programcısı olarak geceleri ise Neo adında bir hacker olarak sürdürdüğü hayatının, Morpheus (Laurence Fishburn) adında bir yabancıyla tanışmasının ve yaşadığı dünyanın Matrix adındaki bir sanal evrenden ibaret olmasını öğrenmesinin ardından altüst olmasını anlatıyor.

    IMAX gösteriminin biletleri henüz satışa çıkmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top