Hesabım
    ''Midas Man'' Filminde Beatles Üyelerini Kimlerin Canlandıracağı Belli Oldu

    Jonas Akerlund tarafından yönetilen Midas Man, efsanevi müzik grubu The Beatles'ın menajeri Brian Epstein'ın hikayesini anlatıyor.

    Liverpool kökenli İngiliz müzik grubu The Beatles'ın menajeri Brian Epstein'ın hikayesini anlatan ''Midas Man'' filminde grubun üyelerini canlandıracak isimler belli oldu. Filmde John Lennon'ı Jonah Lees, Paul McCartney'i Blake Richardson, George Harrison'ı Leo Harvey-Elledge ve Ringo Starr'ı Campell Wallace canlandıracak. Filmin esas odaklanacağı isim olan Brian Epstein'a ise Jacob Fortune-Lloyd hayat veriyor. The Beatles'ı 1961 yılında keşfeden ve 1967 yılındaki erken ölümüne kadar grubun menajerliğini yapan Epstein, grubun beşinci üyesi gibi değerlendiriliyor ve ''Fifth Beatle'' olarak anılıyordu. 

    Filmin kadrosunda ayrıca Epstein'ın annesi ve babası olarak Edie Marsan ile Emily Watson; talk show sunucusu Ed Sullivan olarak Jay Leno yer alıyor. Jonas Akerlund'un projeden ayrılmasının ardından yönetmenliği üstlenen isim Sara Sugarman, Beatles'ı oynayan aktörlerin 1960'lı yılların ruhunu çok iyi yakaladıklarını söyledi ve ''Jay Leno'nun Ed Sullivan'ın özünü mükemmel bir şekilde yakalayacağından şüphem yok. Amerikalı bir televizyon sunucusu olarak kendi deneyimini, doğal bir tasvirle ortaya koyacak ve hikayeye modern şov dünyasının inanılmaz bir unsurunu ekleyecektir.” açıklamasını yaptı.

    Filmden yayınlanan ilk fotoğraflarda Beatles üyelerini Londra'daki meşhur Abbey Road Stüdyoları'nda görüyoruz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top