Hesabım
    Jessica Henwick, ''Matrix Resurrections''ta Oynamak İçin Aldığı Riski Açıkladı

    Henwick, Disney ve Warner Bros. tarafından The Matrix Resurrections ve Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings arasında seçim yapmaya zorlanmış.

    Game of Thrones'ta canlandırdığı Nymeria Sand ve Marvel dizileri Iron Fist ile The Defenders'ta canlandırdığı Coleen Wing karakterleriyle tanınan Jessica Henwick, bu ay vizyone girecek The Matrix Resurrections'ta Bugs adında bir karakteri canlandırıyor. 

    Henwick, Entertainment Weekly'e verdiği röportajda, Matrix'te oynayabilmek için kariyerini derinden sarsabilecek bir risk aldığını anlattı. Oyuncunun açıklamasına göre, Warner Bros'un Matrix Resurrections'ta oynaması için teklif aldığı sıralarda Disney de Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi için kendisine teklifte bulunmuş. Ancak, birbirlerinin teklifinden haberi olan iki büyük şirket de oyuncuya yalnızca tek bir filmin seçmelerine katılabileceği yönünde bir ültimatom vermişler. Bu durumda büyük bir risk alarak seçim yapması gereken Henwick, durumu ''Bu benim için bir mavi hap - kırmızı hap durumuydu'' diyerek Matrix referansıyla açıklıyor. 

    Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan yapımların başarısı ve devamlılığı göz önüne alındığında, Henwick Disney'in teklifini redderek yalnızca Matrix için seçmelere katıldığında kariyerinde bir daha karşısına çıkması zor bir fırsata kapısını kapatmış gibi görünüyor. Neyse ki Jessica Henwick'in aldığı risk boşa gitmemiş ve oyuncu Matrix Resurrections'taki Bugs rolünü kapmış.

    Film ile ilgili yorumlarda bulunan Jessica Henwick, Lana Wachowski'nin bu filmle sinema endüstrisini yeniden değiştireceğine inandığını da belirtiyor. Matrix Ressurrections, 22 Aralık'ta sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top