Hesabım
    Awkwafina, "Renfield"da Nicolas Cage ve Nicholas Hoult'a Katıldı

    Yıldızlar, yeni filmde bir araya geliyor!

    Awkwafina, Marvel'in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminden sonra fantastik sularda gezinmeye devam ediyor ve Universal Pictures'ın canavar filmi Renfield'de Nicholas Hoult ve Nicolas Cage'e katılıyor. The Tomorrow War ve The Lego Batman Movie'nin arkasındaki yönetmen olan Chris McKay, önümüzdeki yılın başlarında New Orleans'ta başlayacak olan uzun metrajlı Amazon projesini yönetiyor.

    Hoult, Cage tarafından oynanacak olan Kont Drakula'nın yardımcısı ve uşağı unvanını taşıyan karakter olarak rol alıyor. Renfield karakteri, Bram Stoker'ın 1897 tarihli Dracula romanında, akıl hastanesinde kan içmeye takıntılı bir hasta olarak, vampir ustası aracılığıyla ölümsüzlüğü bulacağını düşünerek kandırıldı. Renfield, bu toksik ve birbirine bağımlı ilişkiye bir göz atacak ve onu komik bir macera hikayesinde günümüz ortamına getirecek.

    Awkwafina, vampir kralını alt etmek için Hoult ile birlikte çalışan bir karakter olacak. Fox'un Ghosted ve Adult Swim'in Rick and Morty'si ile tanınan Ryan Ridley, The Walking Dead yaratıcısı Robert Kirkman'ın orijinal hikaye taslağına dayanan senaryoyu kaleme aldı. McKay ve Kirkman, David Alpert, Bryan Furst ve Sean Furst ile birlikte yapımcılık yapıyor. McKay'in yapımcı ortağı Samantha Nisenboim, yapımcılık görevini yürütüyor.

    Yüksek profilli Renfield, Awkwafina'nın hızlı Hollywood yükselişine devam etmesini sağlıyor. Stand-up komedyeni, bu yıl Disney'in Raya and the Last Dragon filminde başrolde oynadı ve 431 milyon doları aşarak bir pandemi başarısı haline gelen Shang-Chi'deki başrollerden birini üstlendi. DreamWorks Animation'ın çok satan çocuk kitaplarının uyarlaması olan ve gelecek yıl piyasaya sürülecek olan The Bad Guys'ın seslendirme kadrosunun bir parçası olacak ve Disney'in tüm yıldızlarının katıldığı The Little Mermaid canlı aksiyonunda Scuttle'ı oynuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top