Hesabım
    Ana de Armas ve Chris Evans, Romantik Macera Filmi ''Ghosted'' İçin Bir Araya Geliyor

    İkili daha önce Rian Johnson'ın ''Knives Out'' filminde birlikte rol almıştı.

    Apple için çekilecek romantik macera filmi Ghosted, Ana de Armas ve Chris Evans'ı bir kez daha bir araya getiriyor. Konusu henüz belli olmayan filmi, son olarak Elton John biyografisi Rocketman ile büyük beğeni toplayan Dexter Fletcher yönetecek. 

    Daha önce, filmde Chris Evans'a eşlik edecek oyuncu Scarlett Johansson olarak açıklanmıştı. Uzun yıllardır, Marvel Sinematik Evreni'nde Captain America ve Black Widow olarak yer alan Johansson ve Evans'ın Marvel evreni dışında bir araya gelecek olması hayranlarını heyecanlandırmıştı. Fakat Scarlett Johansson bilinmeyen bir nedenle film projesinden ayrılmak durumunda kaldı. Johansson'ın yerini ise, daha önce Rian Johnson'ın çok beğenilen, Oscar'lı filmi Knives Out'ta, Chris Evans birlikte yer alan Ana de Armas aldı.

    Yakın zamanda, son James Bond filmi No Time to Die'da yer alan Küba'lı oyuncu Ana de Armas, son yıllarda birbiri ardına yer aldığı projelerle yıldızı parlayan bir isim. Oyuncu şu sıralar, Marilyn Monroe biyografisi olan Blonde filmin çekimlerini gerçekleştiriyor. Chis Evans ise Pixar'ın sevilen animasyon serisi Toy Story'nin kahramanı Buzz Lightyear'a odaklanan Lightyear filminde, Buzz'ın seslendirmesini yapıyor.

    Scarlet Johansson ve Chris Evans'ı Marvel dışında bir projede görme ihtimalinin şimdilik rafa kallkması hayranları üzse de Knives Out'ta uyumlu bir ekran çifti olduklarını kanıtlayan Ana de Armas ve Chirs Evans'ın yeniden bir araya gelmesi merak uyandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top