Hesabım
    2021'de Twitter'da En Çok Hangi Filmler Tartışıldı?

    Twitter, 2021 yılında kullanıcılar tarafından en çok tartışılan 10 filmi açıkladı.

    Sosyal medya sitesi Twitter, 2021 yılı içinde dünya çapındaki kullanıcıların en çok hangi filmler hakkında konuştuğunu açıkladı. Twitter verilerine göre 2021'in en çok tartışılan filmi, Zack Snyder’ın HBO Max için yeniden düzenlediği 4 saatlik Zack Snyder’s Justice League oldu. Warner Bros.'un filmi yayınlmasında, hayranların Twitter üzerinden başlattığı #ReleaseTheSnyderCut hareketinin de etkisi olmuştu.

    Marvel filmlerinin ağırlıklı olarak yer aldığı listenin ikinci sırasında ise bu hafta vizyona girecek olan Spider-Man: No Way Home yer alıyor. Elbette 2021'in bitmesine henüz iki hafta var ve heyecanla beklenen Spider-Man: No Way Home listenin ilk sırasına yükselebilir. 

    Listede yer alan filmler genellikle 2021 yılında vizyona giren filmler. Bunların haricinde önümüzdeki yıl Mart ayında vizyona girecek Robert Pattinson'lı The Batman ve 2020'de hayatını kaybeden Chadwick Boseman'ın başrolünde yer aldığı 2018 yapımı Black Panther de yer alıyor. Ancak 2021 yapımı olmayan bir film daha dikkat çekiyor. 2001 yılında, yani tam 20 yıl önce vizyona giren, Oscar'lı DreamWorks animasyonu Shrek de bu sene Twitter'da en çok konuşulan filmlerden biri olarak listede yer alıyor.

    İşte Twitter istatistiklerine göre 2021 yılında en çok tartışılan 10 film...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top